|
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 802
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله سیستم پیشگیری ROLL-OVER برای خودروهای تجاری : عملکرد بدون سنسور اضافی در سیستم ترمز الکترونیکی ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 17 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
تجربه های اخیر نشان دادند که اندازه اتومبیل های مسافری کوچک و متوسط بوده، ازاین رو همواره دربرابر حادثه ROLL-OVER قرار داشته اند. ROLL-OVER یکی از وحشتناکترین حادثه ها برای رانندگان کامیون است و بدون هیچ نشانه قبلی اتفاق می افتد و در نتیجه واکنش صحیح راننده را در پی نخواهد داشت.این مقاله برخی ازمشکلات ثبات وسیله نقلیه تجاری را به طور کلی ارائه می دهد. و به دنبال یک راه حل برای تشخیص و اجتناب از ROLL-OVER بوده که با استفاده ازسنسورها و محرک های موجود در سیستم ترمز الکترونیکی (EBS) می باشد.
1 – مقدمه:
خطرناک ترین حرکات وسیله نقلیه را می توان درسه گروه طبقه بندی کرد. نوع اول با نام قیچی کردن شناخته می شود که به طور عمده ناشی از عدم کنترل در حرکت در زاویه های بزرگ درترلیرها دیده می شود که در نتیجه آن، لغزش جانبی اکسل های عقب به وجود می آیند. این پدیده کلی از شایع ترین علل تصادفات جدی در ماشین های سنگین است. مشکل اصلی با این نوع، از دست دادن ثبات است که اگر زاویه بیش از حد بحرانی شود، راننده قادر به کنترل خودرو توسط فرمان نخواهد بود. حتی قبل از رسیدن به این زاویه بحرانی، ممکن است مشکل بدتر شود. چرا که راننده ممکن است هدایت خودرو را در جهت نامناسب داشته باشد. در وسایل نقلیه انفرادی این نوع حادثه با اصطلاح اسپین شناخته می شود. در این نوع، حرکات خطرناک وسایل نقلیه ممکن است برخی اختلالات ناشی از باد و حرکت ناگهانی فرمان توسط راننده به وجود بیایید. هنگامی که طراحی عوامل پارامترهای سیستم نزدیک به مقدار حیاتی خود باشد، وسیله نقلیه دچار تنش می شود. این بدان معناست که بعد از اختلال، وسیله نقلیه ثبات خود را از دست داده و به طور معمول تمایل به کج شدن داشته و در نتیجه منجر به تصادف خواهد شد. تصادف با وسیله نقلیه تجاری با ROLL-OVER خطرناک ترین حالت است. تجزیه و تحلیل آماری مشخص می کند که حوادث ROLL-OVER به شرح زیر طبقه بندی شده اند:
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم پیشگیری roll,
over,
سیستم ترمز الکترونیکی,
وسیله نقلیه تجاری,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 27 حجم فایل: 2331
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله سیستم ترمز ضد قفل بدون سنسور هوشمند برای وسایل نقلیه الکتریکی بدون جاروب کننده ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 27 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
موتورهای بدون جاروب کننده به طورفزاینده ای در طرح های مختلف در وسایل الکتریکی به دلیل ارزش اقتصادی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله یک سیستم ترمز ضد قفل بدون حسگر (ABS)برای خودروهای بدون جاروب که دارای ارزش اقتصادی هستند، ارائه شده است. پیشنهاد راه حل حذف نیاز به نصب و راه اندازی سیستمABS جداگانه معمولی بدون سنسور درهر قسمت از وسیله نقلیه نیاز است. این مقاله همچنین نشان می دهد که هر دو از لحاظ تجربی و نظری، شکل کلی از ولتاژ خروجی از سیستم ABS معمولی بدون سنسور با جریان DC بدون سیستم جاروب (BLDC) در موتور با بازگشت نیروی الکتروموتیو همراه است. سیستم پیشنهادی بدون سنسور پیشنهادی می تواند به کاهش هزینه های ساخت و نگه داری خودرو منجر شده و به طور قابل توجهی بهبود عملکرد سیستمABS توسط برآورد دقیق سرعت چرخ و شناسایی جاده با استفاده از پردازش سیگنال را دارد. سیستم بدون حسگر به طور گسترده با استفاده از سخت افزار ABS واقعی مورد آزمایش قرار گرفت. آزمایش نشان داد که دقت سیستم بدون حسگر پیشنهادی، برآورد سرعت چرخ رانش BLDC را نسبت به سیستم ABS تجاری بدون سنسور بالاتر نشان داده است. علاوه بر این سیستم ABS بدون حسگر برای نیروی محرکه با موتور DC بدون جاروب مقایسه شده و نتایج نشان داد که سیستم ABS بدون حسگر جاروب کننده دقت و بهتر و استحکام قابلیت اطمینان در مقایسه با ABS بدون سنسور برای موتور DC دارد.
کلید واژه ها: سیستم ترمز ضد قفل (ABS) – موتور بدون جاروب –تبدیل موج پیوسته CWT – تبدیل موج گستر (DWT) – وسیله نقلیه الکتریکی EV – تکنولوژی چرخ، ترمز احیا کننده، ABS بدون حسگر.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم ترمز ضد قفل,
موتور بدون جاروب,
تبدیل موج پیوسته cwt,
ترمز احیا کننده,
ترمز ضد قفل بدون سنسور هوشمند,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 21 حجم فایل: 793
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل مبتنی بر مسطح بودن با متغییر خطی زمان در سیستم کنترل ضد قفل ABS ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 21 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
1 – مقدمه:
در تئوری کنترل متغیر خطی با زمان LTV درسیستم مهم بوده است که از این وضعیت نه تنها زمانی که برخی ازپارامترهای سیستم تغییر می کند بلکه زمانی برای سیستم کنترل غیر خطی در نظر است و مشکل این است که توسط حالت خطی این سیستم در سراسر مسیر نزدیک مورد نظر منجر به یک مدل LTV می شود. برای سیستم های خطی محدود و ثابت، روش طراحی کنترل به خوبی شناخته شده است که توسط چند جمله ای با دو درجه کنترل به دست آمده که 50سال پیش توسط هوروویند معرفی شده است. جزئیات بیشتر در مراجع آمده است و این داده های کنترل، به عنوان کنترل کننده RST می باشند. هر چه روش طراحی انتخاب شده مناسب است، این روش قدرتمند براساس قرار دادن قطب ها و ارائه شکل بوده و آن نیز به دانستن جای قطب ها در سیستم حلقه بسته در ابتدا است. پس از آن با استفاده از اصول کنترل طراحی مسطح، مشکل قرار دادن قطب شامل تعمیل دینامیک سیستم حلقه بسته بوده که می تواند در ردیابی مشکل منجر شده و یک طراحی RST با دو درجه با انتخاب های طبیعی از قطب حلقه بسته به وجود آورد. در این طراحی، یک راه حل از بزوت به دست آمده و بسته به مدار برنامه ریزی شده است. مشکل کنترل طراحی RST در مورد سیستم های LTV با توجه به این واقعیت حل می شود که ضریب با عملکرد مشتق زمان همراه نیست علاوه بر این ساختار مجموعه ای از قطب های حلقه بسته پیچیده تر می باشد. در مورد این، مشکل قرار دادن قطب به تازگی توسط مارینس چو حل شده که برخی ازروش های فنی برای پیشنهاد ماتریس با زمان خطی است. این ها نکات کلیدی است که منجر به حل معادله بزوت در چارچوب می باشد. به منظور غلبه بر این در LTV یعنی انتخاب قطب مورد نظر در ابتدا و تعیین راه حل برای بزوت، ما در این مقاله پیشنهادی دررابطه با استرتژی کنترل صافی در مورد سیستم های متغییر با زمان توسعه یافته داریم. دیده می شود که با استفاده از دستور ناشی از صافی بر اساس کنترل در LTV بیان طبیعی از RSTبه دست می آید. این استراتژی با کنترل بر اساس استفاده از ناظر کمتر مقایسه شده است. مقاله به صورت زیر است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم های خطی,
سیستم کنترل ضد قفل abs,
کنترل مبتنی بر مسطح بودن,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 14 حجم فایل: 639
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله طراحی سیستم ترمز ضد قفل بر اساس کنترلر حالت اسلایدی بر پایه تطبیقی مرتبه دوم ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 14 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
هدف از این مقاله پیشنهاد کنترلر حالت دوم اسلاید و برای یک سیستم ترمز است. هدف اصلی کنترلر وادار کردن ویژگی ضد قفل با استفاده از ردیابی نرخ لغزش چرخ و حصول اطمینان از مسافت های کوتاه تر در فرایند ترمز و بهبود ایمنی خودرو می باشد. سیستم حلقه بسته در حضور اختلالات خارجی قوی بوده و تغییرات پارامتر انجام می شود. برای نشان دادن عملکرد ارائه شده در طراحی مطالعه شبیه سازی شده که در آن نتایج خوبی در عملکرد سیستم ضد قفل ترمز دیده می شود.
1 – مقدمه:
شکل کنترل ABS شامل تحمیل حرکت وسیله نقلیه مورد مظر می باشد و به عنوان یک نتیجه ثبات خودرو را فراهم می کند. مشکلات اصلی ناشی از ترمز و طراحی کنترل سیستم تعلیق فعال بوده و عدم قطعیت ناشی از آشفتگی خارجی و تغییرات پارامتر آن است. بنابراین ABS در حال تبدیل شدن به یک حوزه پژوهشی جذاب در سیستم های کنترل غیر خطی می باشد. از سوی دیگر روش اسلایدی به طور گسترده ای برای مشکلات کنترل های سیستم های پویا استفاده شده و مشاهده با توجه به ویژگی های آن در زمان محدود، همگرایی و عدم قطعیت و عدم حساسیت به اختلالات محدود خارجی را دارد. سپس کنترل حالت اسلایدی به عنوان یک جایگزین بسیار جالب برای طراحی ABS می باشد. محققان در برخورد با طراحی کنترل کننده های اسلایدی برای استفاده در ABSهستند و مشکلات حداکثری را دارند. در این تحقیق هدف ما این است که بحث در مورد ABS بر اساس حالت اسلایدی با استفاده از یک مدل ساده بوده و در مورد اختلالات خارجی و تغییر پارامتر می باشند. روش های مشابهی بیش از این در تحقیقات گذشته ارائه شده است و برای القا حالت دینامیکی اسلایدی بوده و استفاده از تنوع اخیر در الگوریتم چرخشی شامل طراحی لیاپانوف در این الگوریتم پیشنهاد شده است که با سازگاری بر اساس روش لیاپانوف ارائه شده است. این قانون کنترل محدودیتی را برای همگرایی زمان در سیستم اسلایدی با کاهش اثر تصادم را فراهم می کند.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
طراحی سیستم ترمز ضد قفل,
سیستم ترمز ضد قفل,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
کنترلر حالت اسلایدی بر پایه تطبیقی مرتبه دوم,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 819
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله كنترل چند هدف مبتنی بر مدل، برای یک كاتالیزور خودرو ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 24 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكيده:
براساس مدل بازخورد هوا در كنترل سوخت، مبتني بر مدل مي توان گفت كه بهينه سازي ظرفيت ذخيره سازي اكسيژن از سه مسير كاتاليستي در سيستم هاي كنترل خودرو ارائه شده است. اين كار شامل يك مدل پوياي كاتاليور ساده است كه توصيف رفتار فيزيكي جذب اكسيژن و بي اثرسازي برگشت پذير آن در سيستم كاتاليز را ارائه مي كند. يكي از جنبه هاي اين كار استفاده از قابلیت ذخیره سازی اکسیژن در کاتالیزور برای به حداقل رساندن انتشار گازهای گلخانه ای بوده و همچنین برای بهینه سازی عملکرد موتور ومصرف کم سوخت در طول روشن بودن موتور می باشد. کنترل بازخورد، یک کنترل پیش بینی مدل غیر خطی است که دارای کاتالیزوروکنترل هوای سوخت موتور ومدلهای سستیم سوخت است که برای تعیین مسیر هوا نسبت به سوخت می باشد . این بازخورد توسط یک استراتژی به صورت غیر خطی برای تعیین سطح ذخیره سازی اکسیژن از کاتالیزوردرسنسورنسبت به هوا به سوخت است.
کلمات کلیدی : کاتالیست سه مسیره خودرو . کنترل کاتالیزور خودرو
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کاتالیست سه مسیره خودرو,
کنترل کاتالیزور خودرو,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
كنترل چند هدف مبتنی بر مدل,
بهینه سازی ظرفیت ذخیره سازی اكسیژن,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 900
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل حالت فازی در سیستم دریچه گاز الکترونیکی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو و کاربرد برق الکترونیک در آن است که در 13 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده :
ساسات الکترونیکی توسط قطع کن DC از طرف موتور با تنظیم جریان هوا در سیستم احتراق خودرو به وجود می آید . سیستم دریچه گاز الکترونیکی غیر خطی بوده و ویژگی های دینامیکی دارد و کنترل آن را توسط روش های سنتی براساس استراتژی PID را دشوار نموده و عملکرد رضایت بخشی دارد . روش کنترل فازی در این مقاله برای دریچه های گاز الکترونیکی پیشنهاد شده است . در ابتدا براساس مدل دینامیکی دریچه گاز الکترونیکی این کنترل فازی طراحی شده است . این حالت از کنترل از مدت کنترل معادل و مدت کنترل سوئیچینگ تشکیل شده است . سیستم منطق فازی به منظور تغییرات مدت کنترل تصویب شده بنابراین کنترل ضعیف است . در نهایت یک کامپیوتر شبیه سازی را انجام داده و نتایج شبیه سازی , روشی کنترل دارای عملکرد کنترل رضایت بخش پیشنهادی را بررسی می کند .
کلمات کلیدی : دریچه گاز الکترونیکی , حالت کنترل فازی , سیستم منطق فازی .
1 – مقدمه :
دریچه گاز الکترونیکی اساسا با موتور های DC می باشد که می تواند جریان هوا را در سیستم احتراق خودرو تنظیم کند . سیستم کنترل آن مواضعی مانند سوپاپ دریچه گاز با توجه به زاویه باز مرجع دارد که توسط واحد کنترل موتور ارائه شده است . در سال های اخیر دریچه گاز الکترونیکی به طور فزاینده ای در اتومبیل ها و مدرن به منظور بهبود قابلیت رانندگی خودرو و کاهش مصرف سوخت و تولید گاز های گلخانه مورد استفاده قرار گرفته است . وجود مشخصه غیر خطی خود و عدم اطمینان از دریچه گاز الکترونیکی همیشه همراه خودرو است . با توجه به مشخصه غیر خطی بودن و پارامتر عدم قطعیت در دریچه گاز الکترونیکی , به دست آوردن عملکرد کنترلی رضایت بخش و با استفاده از روش کنترلی سنتی PID دشوار می باشد . لذا روش کنترلی حالت فازی مؤثر بوده و برای مقابله , با مشخصه غیر خطی قوی و عدم اطمینان در پارامتر ها ارائه می شود . برای این استفاده , حالت دو فازی به طور گسترده ای در کاربرد های عملی مورد استفاده قرار گرفته است . همچنین برخی از آثار آن برای کنترل دریچه گاز الکترونیکی معرفی شده است . و همچنین ساختار کنترل دریچه گاز الکترونیکی ارائه شده و مورد بحث است که شامل سرعت متوسط کنترل و کنترل خطی دیجیتالی در موقعیت بیرونی است . مشخصه هیستیریک خطی از دریچه گاز الکترونیکی توصیف شده و روش کنترل پیشنهاد شده برای کنترل دریچه گاز الکترونیکی ناظران بر طراحی براساس مدل شناخته شده با سیستم کنترل دریچه گاز این مدل را ارائه نمودند . سیستم عصبی برای کنترل الکترونیکی مبتنی بر شبکه جریان بنزین ارائه شده است که در آن یک شبکه عصبی برآورد عدم قطعیت در وابستگی به سیستم را نشان می دهد . کنترل دریچه گاز الکترونیکی براساس مفاهیم این حالت ارائه شده است . و الگوریتم آن به عنوان قانون کنترل انتخاب شده است . در این مقاله یک روش کنترل فازی از دریچه گاز الکترونیکی طراحی شده است . در ابتدا یک مدل ریاضی از دریچه گاز الکترونیکی ارائه می شو د . براساس مدل دینامیکی از دریچه گاز الکترونیکی این طراحی کنترل انجام می شود . به منظور کاهش مشکلات در این حالت , سیستم منطق فازی بهره برداری براساس مدت زمان را توسط کنترل سوئیچینگ انجام می دهد . پیشنهاد حالت فازی برای دریچه گاز الکترونیکی می تواند همراه سوپاپ دریچه گاز با کنترل عملکرد رضایت بخشی همراه باشد . در نهایت یک شبیه سازی کامپیوتری انجام می شود و نتایج شبیه سازی در اثر بخشی پیشنهاد روشی کنترل بررسی می شود .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دریچه گاز الکترونیکی,
حالت کنترل فازی,
سیستم منطق فازی,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مهندسی برق,
مقاله مهندسی الکترونیک,
کنترل حالت فازی,
ساسات الکترونیکی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 16 حجم فایل: 653
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله استفاده از کنترلر فازی برای کنترل کشش هیبریدی در سیستم های خودروهای الکتریکی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی برق و مهندسی مکانیک خودرو است که در 16 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
در شرایط عادی، چرخ های جلو، به دنبال کنترل ردیابی راننده بوده و چرخ های عقب به دنبال جهت وسیله نقلیه می باشد. خودرو، وقتی می خواهد بچرخد، کنترل خود را از دست می دهد، اگر نیروی کششی بیشتر از نیروی اصطکاک باشد، بنابراین یک وسیله نقلیه باید نسبت لغزش کافی از لاستیک حفظ کرده و به دنبال ردیابی کنترل راننده باشد. این مقاله به بررسی کنترل فازی برای سیستم کشش هیبریدی در خودروهای هیبریدی الکتریکی (HEV) پرداخته است که مانع از چرخش چرخ ها در طول برخواستن و شتاب می شود و در نتیجه گشتاور موتور با ترمزهای کوتاه، کنترل می شود. وظیفه ما این است که کنترل نظارت فازی را بر روی گشتاور که از طریق ترمز الکتریکی تولید می شود، داشته بیاشیم، که در یک موتور HEV است. گشتاور ترمز الکتریکی به عنوان ورودی مرجع گشتاور ترمز احیا کننده بوده و برای رسیدن به سطح پایین تراز ماژول های کنترل می باشد. هنگامی که این سطح پایین تر در ورودی کنترل کننده موتور باشد، نسبت لغزش مورد نظر می تواند کاهش یابد. تغییر خط اضطراری و تغییر لغزش تایر به صورت شبیه سازی و نتایج تجربی برای نشان دادن اثر بخشی کنترل، ارائه شده است. اجرای بهره وری و کنترل فازی آسان بوده و منجر به نتیجه گیری می شود که نشان می دهد، منطق فازی، چهارچوب امیدوار کننده کافی، برای سیستم کنترل هیبریدی ترکیبی در وسایل نقلیه الکتریکی هیبریدی دارد.
کلید واژه ها : کنترل فازی , سیستم کنترل کشش هیبریدی , خودروی هیبریدی الکتریکی.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کنترل فازی تطبیقی,
کنترل فازی,
سیستم کنترل کشش,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مهندسی برق,
کنترل کشش هیبریدی,
استفاده از کنترلر فازی,
سیستم های خودروهای الکتریکی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 1455
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله استفاده از مایع رئولوژیکی مغناطیسی در صنعت کمک فنر ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 25 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
این مقاله نتایج حاصل از بررسی یک کمک فنرصنعتی نیمه فعال با سیال رئو لوِژیکی مغناطیسی لست که قادر به کنترل روند توقف اشیاء در حرکت، به عنوان مثال در خطوط حمل و نقل می باشد .راه حل پیشنهادی آن ممکن می سازد که تنظیم نیروی ترمز با انرژی جنبشی شیء در حال حرکت انجام شود.مقاله یک مرور کمی از کمک فنرهای غیر فعال را نیز ارائه می کند.پس طراحی یک مفهوم کمک فنر نیمه فعال با سیال MR را ارائه کرده است .مدل نظری و شبیه سازی MRنیز ارائه شده است .این مقاله نمونه اولیه از کمک فنر MRرابرای متوقف کردن یک سازه در حال حرکت برروی یک سطح شیب دار ارئه نموده است. نیروی ترمز از طریق جاذب ها توسط یک سیستم کنترل الکترونیکی باتوجه به موقعیت فعلی از جرم در حال حرکت می باشد . در نهایت شبیه سازی وبررسی نتایج بدست آمده مورد بحث و مقایسه خواهد بود.
کلمات کلیدی : کمک فنر ،سیال رئولوژیکی مغناطیسی ، مدلسازی
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
سیال رئولوژیکی مغناطیسی,
مایع رئولوژیکی مغناطیسی,
صنعت کمک فنرسازی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 1141
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله مروری بر سیستم تعلیق الکترومغناطیسی برای وسایل نقلیه مسافری ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 11 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
دراین مقاله بحث درمورد تحقیقات انجام شده درطراحی سیستم تعلیق الکترومغناطیسی است که جایگزین سیستم تعلیق معمولی شده که بااستفاده از سیستم تعلیق غیرفعال می باشد.به طور کلی ، موتور خطی در طراحی سیستم تعلیق استفاده می شود.این به خاطر رفتار موتور است که می توان نیروی خطی را به طور مستقیم به بار وصل کند.علاوه براین،نیروی خطی از موتور خطی قابل کنترل است.این مقاله برای بررسی باانواع سیستم تعلیق الکترو مغناطیس است که برای راحتی مسافران می باشد.قابلیت اطمینان به طورکامل در سیستم تعلیق فعال خودرو برای مدل ماشین ارائه شده بررسی می شود.مدل ماشین،ارائه شده است که به بررسی خودرو می پردازد.دراین مقاله همچنین سیستم احیا کننده براساس خواص موتور خطی است که می تواند بهبود عملکرد وسیله های نقلیه سبک وزن را در بر داشته باشد.
کلمات کلیدی:سیستم تعلیق الکترو مغناطیس - موتور خطی - مدل ماشین چهار چرخ
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
سیستم تعلیق الکترو مغناطیس,
موتور خطی,
مدل ماشین چهار چرخ,
سیستم تعلیق الکترومغناطیسی برای وسایل نقلیه مسافری,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 2085
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله بررسی شوک لوله در تاخیر خودكار در اشتعال نفت سفید آیروسل و مخلوط آن ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 13 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده :
شوك لوله آيروسل با راه اندازي پيستون متصل به قسمت پاياني آن براي مطالعه تاخير در احتراق سوخت هاي پاياني ان براي مطالعه تاخير در احتراق سوخت هاي مايع توسعه يافته است. يك سنجه پيزوالكتريك و فوتومولتي پلاير با فيلتر به ترتيب براي شناسايي سيگنال هاي فشار و انتشار OH ارائه شده است. تاخير براي نفت سفيد و مخلوط آن در درجه حرارت هاي مختلف و فشار مختلف و نسبت هم ارزي بدست امده است. نتايج نشان مي دهد كه ناخير خطي احتراق با .ارونگي دما در فشار هاي مختلف و نسبت هاي هم ارزي است. در فشار بالا، داده ها با تاخير نزديك براي آيروسل و گرمايش نفت سفيد بوده است. اما تفاوت واضح است كه در دماي پايين مي باشد. در هنگام انتقال اين سوخت، امواج شوك و توليد و انتشار سوخت مشتعل نشده و مشتعل شده وجود دارد.
كلمات كليدي: لوله شوك، تاخير احتراق، امواج شوك، انتشار نور.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
شوک لوله,
اشتعال نفت سفید آیروسل,
لوله شوک,
تاخير احتراق,
امواج شوک,
انتشار نور,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 19 حجم فایل: 4205
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله عملکردهای توربین توربوشارژر دو ورودی در خودرو ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 19 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چیکده
تورببین با دو ورودی جریان شعاعی معمولا در توربوشارژر موتور های دیزل استفاده میشود که در آنها روش توربو شارژ یک مزیت است.در تحقیقات تجربی بطور گسترده در مورد تجزیه و تحلیل و رفتار این نوع توربین با دو ورودی بدون پره انجام شده است.عملکرد جریان مداوم در توربین به طور برابر و نابرابر اندازه گیری شده و تعاملات بر جسته بین دو ورودی بررسی شد. آزمون جریان ناپایدار با فشارکنترل شده برای ویژگی های پالس در توربین توسعه داده شده وجود اختلاف فاز ببین پالس در دوورودی همچنین بررسی شد نمودار فشار لحظه ای و عملکرد توربین به طور متوسط تجزیه و تحلیل و در مقاله مقايسه شد.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
عملکردهای توربین توربوشارژر دو ورودی در خودرو,
توربین توربوشارژر دو ورودی,
توربوشارژر موتور های دیزل,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 28 حجم فایل: 4125
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل جریانهای پایدار و ناپایدار در توربین شعاعی توربوشارژر ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 28 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
مطالعه حاضر به بررسی رفتار آیرودینامیکی جریان یک توربین شعاعی دوورودر در شرایط پایدار و ناپایدار پرداخته است.تاثیرپره کوچک که توسط یک حرکت به سمت پایین وورودی روتوراست ،به تصویر کشیده شده است.اما اثر آن فراتر از موقعیت محیطی و 600آن می باشد و افت فشارش با توجه به مسیرتوپی نشان داده می شود .شبیه حالت ناپایدار در شرایط عملی مختلف ،انجام شده و تجزیه و تحلیل از تبدیل نوسانات فشاراستاتیکی ناشی از فعل و انفعالات اجزا با یک رفتار تناوبی براساس نمودار فضا –زمان نشان داده شده است که یک تجزیه و تحلیل فوریه دوتوصیفی می باشد .شبیه ساز ی جریان با توجه به دو طرف موضوع که شرایط پایدار و غیر پایدار جریان روتوراست واثرات بالقوه موجود و تعامل را بین روتورپرده کوچک نشان می دهد .علاوه بر جریان پیرامونی در جهت خروج پرده کوچک ،شرایط پایدار درورودی بیشتر برجسته می شود .
نتایج تجزیه و تحلیل فوریه سریع فشار نشان می دهد که نوسانات در درون فضای کار،دارای یک رفتار ناپایدار مربوط به فرکانس های پايدار بوده که با مشخصه واسه بالا شناخته می شود .از سوی دیگر نوسانات فشار مکانی برای جریانهای پایدارو ناپایدار است که به نظر می رسد حالت غالب همان سریع فوریه و تجزیه و تحلیل در لحظه ثابت است .
کلمات کلیدی :
توربین شعاعی با دو ورودی عملکرد آیرودینامیکی ،نوسانات فشار،جریان پایدار ،تجزیه و تحلیل تبدیل فوریه ،پرده تعاملات روتور،اثر بالقوه
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
تجزیه و تحلیل جریانهای پایدار و ناپایدار,
توربین شعاعی توربوشارژر,
توربین شعاعی با دو ورودی عملکرد آیرودینامیکی,
نوسانات فشار,
جریان پایدار,
تجزیه و,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 1679
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله عملكرد و ارزیابی میدان جریان پالس EGR برای بهینه سازی نامتقارن توربین توربوشارژ دو ورودی ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 18 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده :
در اين مقاله ارائه يك مفهوم توربين به طور خاص براي طراحي ويژه از حفاظت انرژي جريان پالس و كنترل EGR ارائه شده است. به منظور تركيب هردوي اين ويژگي ها يك توربين با دو ورودي نامتقارن در پاسخ به عدم تعادل جريان به علت EGR توسعه داده شده است.EGRبا پره هاي هندسي متغير به منظور كنترل سرعت و بهينه سازي جريان ورودي توربين ارائه شده است. در حاليكه هيچ پره ديگري در ورودي توربين قرار ندارد. تجزيه و تحليل دقيق در طراحي و بهره وري از توربين نامتقارن در اين تحقيق رائه شده است.
كلمات كليدي: توربين با دو ورودي،هندسه متغير توربو،چرخش گاز اگزوز، توروبوشارژر، ديناميك سيالات محاسباتي، پذيرش نابرابر.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
ارزیابی میدان جریان پالس egr,
توربین با دو ورودی,
هندسه متغیر توربو,
چرخش گاز اگزوز,
توروبوشارژر,
دینامیک سیالات محاسباتی,
پذیرش نابرابر,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 67
بخشی از متن: شركت كشت و صنعت فعاليت خود را در مقياس 48400 هكتار از اراضي دشت مغان با عنوان كردن بهره گيري صحيح و مدار از اراضي قابل شرب دشت و نيز گسترش كشاورزي مكانيزه و همپا نمودن آن با صنايع وابسته از نيمه دوم سال 1351 آغاز نمود. از طرف وزارت كشاورزي و منابع طبيعي پس از بررسيهاي مقدماتي اقدام به برنامه ريزي جامعي براي پاي گذاري يك مجتمع عظيم كشت و صنعت در مقياس ياد شده از اراضي منطقه شد و پس از آن بلافاصله برنامه گسترده مزبور زير عنوان «طرح كشت وصنعت و دامپروري مغان » به مرحله اجرا در آمد . به منظور اينكه طرح ياد شده قادر به تحقق كامل مسئوليتهاي و ظايف و اهداف محوله گردد در سال 1353 با تقديم لايحه اي به مجلسين شوراي ملي و سنا پيشنهاد بنيانگذاري شركتي به نام «شركت سهامي كشت و صنعت و دامپروري مغان» شد. لايحه مزبور در اسفند ماه 1353 به تصويب مجلسين رسيد و به دولت ابلاغ گرديد. سهامداران شركت، وزارت كشاورزي و منابع طبيعي ، برنامه و بودجه، صنايع و معادن و وزارت امور اقتصادي و دارايي بودند. سرمايه اوليه اين شركت 7 ميليارد ريال بوده و در 17 اسفند 1353 بنيانگذاري شده است.
فهرست مطالب: شركت سهامي كشت و صنعت و دامپروري مغان اهداف اين شركت فعاليتهاي صنعتي اهم فعاليتهاي صنعتي كارخانه قند كارخانه پنير سازي كارخانه پروسس ميوه لوله كشي مسي لوله هاي مسي تبريد كوركن لوله مسي اجرا و ساختمان كمپرسور هاي تناوبي كارتر سيلندر پيستون ميل لنگ شاتون سوپاپ هاي مكش و رانش صدا خفه كن استاتور آزمايش سالم بودن سيم پيچ كمپرسور بسته تايمر ديفراست
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
كارآموزي مکانیک شرکت كشت و صنعت مغان,
گزارش كارآموزي مکانیک در شرکت,
گزارش كارآموزي مکانیک در شرکت كشت,
كارآموزي مکانیک در شرکت كشت و صنعت,
دانلود گزارش کارآموزی مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت,
گزارش کارآموزی صنعتی,
دانلود پروژه مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 1741
بخشی از چكيده: با توجه به اينكه در صنعت از جمله صنايع پالايش و پتروشيمي مبدل حرارتي وجود دارند كه از لحاظ مصرف انرژي بهينه نميباشند و از لحاظ اقتصادي مناسب نيستند و از طرفي ممكن است بعد از مدتي مشكلاتي از نظر عملياتي نيز در فرآيند ايجاد نمايند. دانشمندان به فكر اصلاح (Retrofit) شبكه مبدلهاي حرارتي افتادند بطوري كه هدفشان كاهش مصرف انرژي و طبعاً كاهش هزينههاي عملياتي بوده است بنابراين متدهاي گوناگوني را ارائه دادهاند كه از جمله اين متدها ميتوان به متدهاي رياضي و تحليلي اشاره نمود ما در اين سمينار روش تحليلي را انتخاب نموده و به بيان متد Pinch براي Retrofit شبكههاي مبدل حرارتي كه توسط Linnhoff پايهگذاري شده است پرداختهايم در ابتداي امر هدف در اصلاح شبكههاي مبدل حرارتي را توضيح داده گفته شده كه چگونه بايستي امر هدف يابي را انجام داده سپس اين سئوال مطرح گرديد كه چگونه بايستي از عهدة پروژههاي بهبود (Retrofit) برآمد. كه سه روش 1- اصلاح شبكه بوسيله بازبيني مستقيم ساختمان آن. 2- اصلاح شبكه به صورت يك طرح جديد (جستجوي كامپيوتري). 3- اصلاح با استفاده از تكنولوژي Pinch مطرح و به توضيح آنها پرداخته ولي از ميان سه روش فوق متد اصلاح با استفاده از تكنولوژي Pinch بحث اصلي اين سمينار را تشكيل ميدهد. در توضيح متد Pinch ابتدا هدفيابي در فنآوري Pinch مورد بررسي قرار گرفته بطوري كه پروژه را در يك محدود سرمايهگذاري مشخص به سمت زمان برگشت قابل قبولي هدايت نمايد. سپس فلسفه هدفيابي شرح داده شده است و در فلسفه هدفيابي گفته شده كه در اولين گام ميبايستي وضعيت شبكه موجود را نسبت به شرايط بهينه مشخص نمائيم كه بهترين ابزار براي اين كار استفاده از منحني سطح حرارتي برحسب انرژي ميباشد سپس به تفضيل به بيان روش هدفيابي پرداختهايم و بعد از بيان مسئله هدفيابي در فصل سوم ابزار طراحي را معرفي نموده و گفته شد كه طراحي شبكه در پروژههاي Retrofit بسيار مشكلتر از طراحي ابتدائي است زيرا يكسري مبدل قبلاً نصب شدهاند و در كل، طرح توسط ساختمان شبكه موجود محدود شده است و تغيير موقعيت مبدلها مستلزم صرف هزينه ميباشد. ...
فهرست مطالب: چكيده پيشينة اصلاح مبدلهاي حرارتي 1- روش تحليل Pinch 2- روش برنامهريزي رياضي مقدمه فصل اول: 1-1) هدف هدف در اصلاح (retrofit) شبكههاي مبدلهاي حرارتي چيست؟ 1-2) روشهاي موجود در اصلاح شبكه -2-1- اصلاح شبكه بوسيله بازبيني مستقيم ساختمان آن 1-2-2- اصلاح شبكه بصورت يك طرح جديد (اصلاح كامپيوتري): فصل دوم: 2-1) اصلاح شبكه با استفاده از تكنولوژي Pinch: 2-2 ) هدفيابي در متد pinch براي بهبود شبكه مبدل حرارتي 2-3) فلسفه هدفيابي 2-4) روش هدفيابي 2-5) منحني سرمايهگذاري بر حسب ذخيرهسازي انرژي فصل سوم: 3-1) ابزار طراحي 3-2) بررسي مبدلهاي عبوري از PINCH 3-3) منحني نيروي محركه (DRIVING FORCE PLOT): 3-4) تحليل مسئله باقيمانده (REMAINING PROBLEM ANALYSIS) a) انرژي باقي مانده b) سطح حرارتي باقيمانده c) باقيمانده 3-5) تغيير موقعيت مبدلها (EXCHANGER SHIFTING): 3-6 ) نتيجهگيري 3-8) روش طراحي 3-8-1) تحليل مبدلهاي موجود 3-8-2) تصحيح مبدلهاي نامناسب 3-8-3)جايگذاري مبدلهاي جديد 3-8-4) اعمال تغييرات ممكن در طرح 3-9) اعمال محدوديتهاي فرآيند در روش طراحي فصل چهارم: روش جديد هدفيابي ساختاري بر اساس تحليل مسيري 4-1) مقدمه 4-2) تحليل مسيري: اساس هدفيابي ساختاري فصل پنجم: حل مسائل بهبود شبكههاي مبدلهاي حرارتي با روشهاي بهينهسازي رياضي (5-1) مقدمه 5-2) روش مركب براي retrofit شبكههاي مبدلهاي حرارتي 5-3) خلاصه استراتژي بهبود دادن 5-4) بهينهسازي تركيبي 5-5) فرمولاسيون غيرخطي 5-6) مدل SYNHEAT فهرست منابع
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
بهینه سازی شبکه مبدل هاي حرارتي,
بهینه سازی شبکه مبدل حرارتي,
شبکه مبدل هاي حرارتي,
آشنایی با شبكه هاي مبدل هاي حرارتي,
پروژه مبدل حرارتی,
مقاله مبدل حرارتی,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 2281
بخشی از متن: نظر به این که علم مکانیک رونق خوبی در کشور داشته است اینجانب سعی کرده ام که مطالبی را که در مورد سیستمهای کلی مکانیک مثل مولد و انتقال قدرت است خلاصه نویسی کرده و در عوض مطالبی خاص و مفید را تهیه بکنم؛ مطالبی که مطمئناً در پیشرفت و به روز شدن مکانیک تأثیر گذار می باشد. در این پروژه مطالبی که ارائه شده بر مبنای کارهایی است که من درمدت دوره کارورزی خود گذرانده ام از این رو مطالب این پروژه در مورد سیستمهای خاصی از خودرو تنظیم شده است.
فهرست مطالب: مقدمه موتور ساختمان موتور طرز کار موتور انواع موتور موتورهای دیزل ساختمان طرزکار سیکل موتور دوزمانه دیزل قسمتهای موتور سیلندر تقسیمات و انواع سیلندر ساختار پیستون ساختمان پیستون مواد ساختمانی عیب پیستونهای آلومینیومی قسمتهای اصلی پیستون سر یا تاج پیستون شیارهای رینگ سطوح پیستونها سوراخ انگشتی طرز کار پیستون سوپاپ انواع سوپاپها ساختمان سوپاپ مواد ساختمانی و ترکیبات سوپاپ گاید یا راهنمای سوپاپ لقی ساق سوپاپ نشیمنگاه سوپاپ طرز کار سوپاپ زمانبندی کار سوپاپها سیستم راه انداز سوپاپ میل بادامک میل بادامک چگونه کار می کند؟ تک میل بادامک دومیل بادامک میل فشاری(Pushrod) تنظیم سوپاپ متغیر سیستمهای جدید در انتقال قدرت انتقال قدرت اتوماتیک CVTچگونه کار می کند؟ اصول CVT CVT هایی بر اساس پولی انواع دیگر CVT CVT ی چنبری CVT های هیدرواستاتیکی انتقال قدرت دستی چگونه کار می کند دنده یک از این بحث نتایج زیر بدست می آید همگام سازها چرخ دنده ها اصول اولیه چرخدنده ی ساده ی چوبی چرخدنده ساده چرخدنده ی ساده چرخدنده های مارپیچ چرخدنده مارپیچ چرخدنده مخروطی چرخدنده مخروطی چرخدنده مخروطی با دندانه های مارپیچ چرخدنده های حلزونی چرخدنده حلزونی چرخدنده و میله دنده چرخدنده های سیاره ای و نسبت بین دنده ها سیستمهای نوین مبدل های کاتالیزوری چگونه کار می کنند؟ معرفی مبدل های کتالیزوری محل مبدل کاتالیزوری در خودرو کاتالیزور کاهش کاتالیزور اکسیدگر
سیستم کنترل مروری کامل بر سیستم های ترمز مقدمه اجزاي ترمز ترمز بوستري ترمز کاسه اي تنظيم کننده هاي خودکار ترمز کاسه اي ترمز ديسکي تنظيم خودکار ترمز ديسکي ترمز ABS نحوه عمل ترمز ABS لنتهاي ترمز عملگرهاي ترمز عملگر هيدروليکي تک مرحله اي (Single-circuit hydraulic ) عملگر هيدروليکي دو مرحله اي (Dual-circuit hydraulic) عملگر هيدروليکي-الکترونيکي (Brake-by-wire )
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
گزارش کارآموزی بررسی مکانیک خودرو,
گزارش کارآموزی مکانیک خودرو,
کارآموزی بررسی مکانیک خودرو,
کارآموزی مکانیک خودرو,
دانلود کارآموزی مکانیک خودرو,
کارآموزی موتورهای دیزل,
کارآموزی ساخت خودرو,
کارآموزی رشته مکانیک خودرو,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 26 حجم فایل: 2026
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل کشش خطاء تحمل پذیر در خودروهای الکتریکی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی برق و مهندسی مکانیک خودرو است که در 26 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
این مقاله به بررسی یک روش جدید کنترل کشش پرداخته است، که نه نیاز به سرعت شاسی و نه اطلاعات در مورد شرایط تایر و جاده دارد. موضوع، مربوط به خطاهایی است، که بر اساس مدل ریاضی عدم قطعیت و خطاء در سنسورها می باشد. به طور کلی برای کنترل کشش در وسایل نقلیه، تغییرات رفتار مدل، ممکن است منجر به از بین رفتن ثبات زمان در صورتی که سرعت شاسی مورد نظر نباشد، شود. این مقاله یک رویکرد مقاوم در برابر خطاء را بر اساس حداکثر برآورد گشتاور (MTTE) را ارائه نموده است. که طرحی است که توانایی جلوگیری از عدم تعادل وسیله نقلیه الکتریکی را دارد. ناظر از نوع PI بوده که برای بهبود ثبات فرمان از روش MTTE استفاده می نماید. این رویکرد نیاز به هر دو تفاوت و وارونگی را که از کارخانه کنترل می شود، را پیشنهاد نمی کند. در نهایت نمونه ی نشان داده شده برای ارزیابی عملکرد مقاومت در برابر خطاء، مورد آزمون قرار گرفته و امکان سنجی با استراتژی ضد لغزش معرفی شده است.
کلید واژه ها: تحمل خطاء- کنترل کشش- وسایل نقلیه الکتریکی- کنترل ضد لغزش- برآورد اختلال.
1- مقدمه:
به عنوان توسعه فن آوری که همچنان به سرعت در حال رشد است، می توان گفت که تکنولوژی کنترل و زندگی روزمره در حال تبدیل شدن به طور فزاینده ای است. با این حال، ضعف پیش بینی نشده می تواند در هر سیستم کنترل با توجه به اختلال در عملکرد داخل و یا حواس پرتي اتفاق بیافتد.
از آنجا که قیمت لوازم الکترونیکی خانگی کاملاً مقرون به صرفه است، اختلال در عملکرد می تواند به سادگی با خرید و جایگزیني نوع دیگر آن حل شود. با این حال، برای سیستم های کنترل پیچیده با هزینه های بیشتر مصرف کننده، عواقب ناشی از این راه حل غیر فعال در پرداخت، منجر به قیمت های بالاتر می شود. به عنوان مثال، سیستم هایی مانند هواپیما و کشتی ها و ماهواره ها، نیروگاه های هسته ای، شاتل فضایی و خطوط ریلی کمکی هزینه های تولید بالایی دارند و اگر خطایی اتفاق بیافتد، امکان حذف یا تعمیر آن همراه با هزینه های فوق العاده ای خواهد بود. کنترل کشتی یک مثال است. برای مسافرهای موجود در خودرو های برقی، کنترل کشتی برای ایجاد ثبات در حرکت اتومبیل است. بعلاوه برای تضمین امنیت سیستم های خودرو در هر شرایط رانندگی، یکی از عناوین توانایی کافی راننده است. تحت شرایط جاده لغزنده و مسطح، تغییرات اینرسی چرخ و نتایج وخامت در کنترل ناشی از کنترل کشتی است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کنترل کشش خطای تحمل پذیر در خودروهای الکتریکی,
خودروهای الکتریکی,
کنترل کشش خطای تحمل پذیر,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاه رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مهندسی برق,
سیستم های خودروهای الکتریکی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 14 حجم فایل: 527
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل ترکیبی در سرعت طولی و کشش وسایل نقلیه ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک خودرو است که در 14 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
در این مقاله یک رویکرد سیستم هیبریدی در سرعت طولی و کنترل کششی از یک وسیله نقلیه با محدودیت لغزشی چرخ ارائه شده است. سیستم خودرو به عنوان مدل ترکیبی است، که در آن سیستم به زیر سیستم های محلی تقسیم شده و زیر سیستم ها برای کنترل وسیله نقلیه از نظر حالت های کنترل و منطقه عامل، انتخاب شده است.برحسب طراحی ،یک مقدارسرعت مورد نظر ارائه شده است. درحالیکه حفظ محدودیت ایمنی از لغزش بین چرخها و زمین باید مقدارکمتری داشته باشد تا از لیزخوردن جلوگیری کند. نتایج شبیه سازی برای نشان دادن امکان سنجی سیستم کنترل ارائه شده است.
1-مقدمه:
با افزایش تعداد وسایل نقلیه ،ایمنی رانندگی، یکی از نگرانی های عمده در جامعه و صنعت خودرو و مهندسی کنترل است. تلاشهای قابل توجهی برای بهبود رانندگی ایمن ،همراه با تلاشهایی برای بهبود عملکرد وسایل نقلیه ارائه شده است.
در این میان که ایمنی رانندگی تهدیدکننده است، وضعیت خطرناک عمده، لیز خوردن است که رانندگان ممکن است با آن روبرو شوند. به عنوان مثال ،تکه های یخ در جاده ها در زمستان می تواند باعث این مشکل شود.کنترل خودرو به طور قابل توجهی ایمنی راننده را در چنین شرایطی تامین کرده و همچنین بهبود حرکت طولی و جانبی خودرو را در پی دارد. در حالت کنترل کششی خودرو ،لغزش بین تایر و زمین یک متغیر مهم است و به عنوان یک منبع تولید نیروی اصطکاک کششی برای سرعت بخشیدن و یا کاهش سرعت وسیله نقلیه در نظر گرفته می شود .این لغزش به عنوان یک کلید در خاصیت ضد لغزشی در نظر گرفته شده است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله مکانیک خودرو,
مقاه رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
کنترل ترکیبی در سرعت طولی و کشش وسایل نقلیه,
کشش وسایل نقلیه,
سیستم هیبریدی,
محدودیت لغزشی چرخ,
سیستم خودرو,
کشش خودرو,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 643
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله ویژگی های انتخاب سیالات با اشتعال خودكار یونی ؛ مقاله ای در رشته مهندسی مکانیک حرارت و سیالات است که برای دانلود شما در 11 صفحه ترجمه شده است .
چكيده:
در حالي كه در مقايسه با حلال هاي معمولي داريم، سيالات يوني با نوسانات كم خود شناخته شده اند. بنابراين انها معمولا به عنوان حلال هاي مناسبي تا كنون به جاي حلال هاي الي در نظر گرفته شده اند و براي از بين بردن الودگي هاي الي استفاده مي شوند. از انجا نوسانات كم، سيالات يوني در نظر گرفته شده را دارد، اشتعال انها در مطالعات قبلي بررسي شده است. با اين حال مطالعات اخير نشان مي دهد كه سيالات يوني قابل اشتعال مي باشد. در اين مطالعه ويژگي هاي سه سيال يوني قابل احتراق خودكار شامل متيل ميادازولايم-اتيل سولفات و هگزيل-متيل ميدازولايم و دسيل متيلاميدالزيولوم مي باشد. دماي خودكار احتراق از اين سه سيال يوني با توجه به روش ASTM-E659 بوده و اندازه گيري تغييرات كالري آن براي بررسي حرارتي ويژگي هاي تجزيه وآن استفاده مي شود. نتايج تجربي نشان مي دهد كه درجه حرارت احتراق خودكار در مواد ذكر شده در بالا به ترتيب 423.1 و 452.1 و 441.5 درجه سانتيگراد مي باشدذ. با توجه به كد MFPA70 ، تجهيزات الكتريكي براي نزديك شدن به اين سيالات يوني نياز به كدهاي T1 و T2 و T3 دارد. نتايج اسكن حرارتي انها نشان مي دهد كه تمام اين سه سيال يوني در دماي پايين تر از دماي احتراق خودكار تجزيه مي شود. لازم به ذكر است كه تجزيه اتيل-متيلاميدوزولايم-اتيل سولفات گرماگير بوده كه به وضوح براي دماي احتراق خودكار مشاهده مي شود كه واكنش اكسيداسيوني در ان انجام شده و بخارات جزء محصولات تجزيه ان مي باشد و واكنش اكسيداسيون از بخارات سيالات يوني انجام نمي شود.
كليدواژه ها: دماي احتراق يوني، سيالات يوني، روش ASTM-E659
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
ویژگی های انتخاب سیالات با اشتعال خودكار یونی,
دمای احتراق یونی,
سیالات یونی,
روش astm,
e659,
واكنش اكسيداسيون,
دانلود مقاله مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک سیالات,
مقاله رشته مکانیک سیالات,
مقاله رشته مکانیک,
مقاله مهندسی مکانیک,
اشتعال خودكار یونی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 35 حجم فایل: 2160
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله رانندگی در حالت کنترل تطبیقی در خودروهای با سیستم تعلیق فعال ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک در آن است که در 35 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده : روش کنترل سیستم تعلیق خودروی تطبیقی روشی جدید است که در آن پارامتر های کنترل به تنظیم رانندگی پرداخته و در نتیجه قادر می سازد افزایش قابل توجهی راحتی در خودرو در حالیکه بار دینامیکی و انحراف تعلیق در مرز های بحرانی است به وجود بیاید . برای این منظور , ساختار تطبیقی به صورت پویا جهت تنظیم تنظیم کننده های درجه دوم بار های خطی پویا و انحراف تعلیق می باشد . ثبات ساختار کنترل تطبیقی با استفاده از تجزیه و تخلیل رویکرد مشترک تابع لیاپانوف و با در نظر گرفتن مشخصه دمپر غیر خطی سیستم تعلیق است . به منظور ارائه یک چهارچوب واقعی دار کنترل طراحی و تجزیه و تحلیل عملکرد در یک خودروی چهار چرخ که سیستم تعلیق در آن مجهز به موتور خطی الکترونیکی برای تحقق بخشیدن به سیستم تعلیق فعال است . به عنوان بسته تست برای مطالعه استفاده شده است . عملکرد قابل توجهی از مفهوم منترل تطبیقی با موفقیت در مقایسه با سیستم تعلیق کنترل های معتبر به دست آمده است . کلمات کلیدی : سیستم تعلیق فعال , کنترل تطبیقی , تعویض کنترل , دینامیک خودرو , کنترل سیستم تعلیق خودرو . 1 – مقدمه : سیستم تعلیق نیرو های بین خودروی جاده لازم است و در نتیجه به طور عمده سواری ایمن و راحتی در خودرو به وجود خواهد آمد . رفتار دینامیکی سیستم تعلیق به طور قابل توجهی تحت تاثیر قابلیت های یک وسیله نقلیه قرار می گیرد . به عنوان مثال بهبود عملکرد سیستم نه تنها تحت تاثیر مثبت تصور ذهنی راننده خودرو است . همچنین می تواند تلفات ترافیک را با تسهیل شرایط رانده در وسیله نقلیه و جلوگیری از خستگی راننده را به وجود بیاورد . ایمنی راحتی خودرو توسط رفتار دینامیکی خودرو اداره می شود . اگر حرکات از چهار چرخ به صورت جداگانه فرض شود و تعلیق دینامیکی تنها در محدوده فرکانس برای پویایی خودرو بین 0 تا 25 هرتز در نظر گرفته شود . این مدل ماشین , مدل مناسب چهار چوب است . این رفتار دینامیکی توصیف بدنه را بدون فنر و با تایر ها و ترمز ها و اکسل ها و بخش هایی از سیستم تعلیق می باشد . همچنین جرم معلق نیز در نظر گرفته می شود که در شکل 1 ارائه شده است . قسمت بعدی , شاسی خودرو است که از جمله مسافران و خودرو در آن محل می شوند و سیستم تعلیق به آنها مستقل است . علاوه بر این یک مدل خودرو شامل تایر که به صورت موازی بوده و با دمپر هایی پیکر بندی شده اند , در نظر گرفته شده است . در حالت متعارف , سیستم تعلیق منفعل شامل عناصری مانند شاسی خودرو و دمپرات که از ارتعاشات ناشی از جاده و تماس تایر با زمین جلوگیری می کند . سیستم ترکیبی از مکاترونیک و کنترل بوده و در نیجه قادر به بهبود عملکرد سیستم تعلیق از طریق تنظیم نیرو های سیستم تعلیق می باشد . سیستم تعلیق ویژگی ها متغیر دمپر را به صورت نیمه فعال دارد . به عنوان مثال مشخصه و دمپر را می توان در محدوده مشخص تنظیم نموده و با توجه به مصرف کم انرژی آن در طیف گسترده ای از وسایل نقلیه تولید می شود . با این حال نیرو های دمپر توسط انفعال محدود , دارای محدودیت هایی هستند . به عنوان مثال آنها می توانند تنها با حرکت نسبی دمپر مقابله کنند . سیستم تعلیق فعال در مقابل , نیاز به یک منبع قدرت داشته , قادر به تولید نیرو ها و مستقل از حرکت نسبی تعلیق هستند . در مورد سیستم های تعلیق فعال پهنای باند محرک بالاتر از 20 هرتز می باشد . با این حال با توجه به نیاز های انرژی به عنوان وزن و بسته بندی و تعلیق به طور کامل از وسیله نقلیه , تولید یکپارچه نشده است .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم تعلیق فعال,
کنترل تطبیقی,
تعویض کنترل,
دینامیک خودرو,
کنترل سیستم تعلیق خودرو,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاه رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
رانندگی در حالت کنترل تطبیقی,
خودروهای با سیستم تعلیق فعال,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 12 حجم فایل: 1113
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تحقیقات در استراتژی سیستم كنترل تعلیق فعال بر اساس مدل با پارامتر های سیستم هيدرولیک ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک در آن است که در 12 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكیده : عیب تعلیق فعال با دقت پایین باعث شده است كه از حركت محرك به سمت جلو مشكلاتی به وجود آمده و همچنین تجزیه و تحلیل داده های تعلیق وجود دارد . از جمله پارامتر های سیستم تعلیق از طریق ساخت مدل تعلیق فعال در سیستم هیدرولیك است . ضریب ماتریس وزن شتاب بدنه خودرو و انحراف تعلیق و جابجایی تایر از طریق تجزیه و تحلیل كنترل LQg و تعلیق استراتژی كنترل LQg آورده شده است . نتیجه گیری این است كه تعلیق فعال كنترل بیشتری بر ثبات و راحتی نسبت به تعلیق فعال داشته و PID شبیه سازی شده و تعلیق فعال و غیر فعال PID شبیه سازی شده و تعلیق فعال و غیر فعال PID با هم مقایسه شده اند . عملکرد خروجی نیروی کنترل LQg بهتر از کنترل PID بوده است که می تواند از نیروی دریافت کننده سیگنال باشد. کلمات کلیدی : تعلیق فعال , مدل سیستم هیدرولیک , معادله واحد , کنترلLQg , شبیه سازی 1 – مقدمه : تعلیق فعال بین فضای بدون فنر و معلق سازی براساس تعلیق منفعل می باشد . تعلیق واقعی خودرو می تواند از طریق اندازه گیری سیگنال سنسور شتاب و سنسور جابجایی به دست آید . خروجی محرک با تعیین استراتژی و کنترل آن می تواند اطمینانی از عملکرد فرمان , ترمز و شتاب را به وجود بیاورد . بیشترین پژوهش ها رابط بین نیرو محرکه و جابجایی محرکه را در نظر نگرفته اند . مدل بدون سیستم هیدرولیک دقتی ندارد . نقص ناشی از این رو نتایج عملی متفاوتی را در کنترل نشان می دهد . در نهایت شبیه سازی عملی کاهش را نشان می دهد . هسته تعلیق فعال استراتژی کنترل است . در حالیکه تحقیقات کشور ها هنوز در مرحله بهینه سازی استراتژی کنترل و پژوهش های تئوری است . حالت کنترل اصلی در تعلیق فعال نتیجه کنترل PID و کنترل فازی و کنترل شبکه عصبی و کنترل هوک می باشد . کنترل PID و کنترل هوک مدل های کنترل نماینده هستند . آنها مقدار قابل توجهی زمان را برای تنظیمات PID نیاز داشته , در حالیکه کنترل هوک همیشه محافظه استحکام تنظیم شده دارد . سه شاخص ارزیابی شتاب شامل بدنه خودرو , انحراف تعلیق و تایر مورد توجه در کنترل LQg بوده و تضمین ثبات کنترل در شرایط مختلف کاری مورد توجه است . مدل براساس کنترل LQg ساخته شده است . که نتیجه آن سیستم هیدرولیک می باشد . و نتیجه مطلوب می تواند از طریق تایید ماتریس وزن متناظر با توجه به هدف کنترل مطلوب به دست آید . 2 – مدل تعلیق فعال : تعلیق فعال شامل تقویت کننده و آهنربای الکتریکی , شیر کشویی , هیدرولیک و منبع هیدرولیک است . سیستم تعلیق در خودروی چهار چرخ برای این تحقیق مناسب در نظر گرفته شده است . که در آن بدنه ماشین به عنوان یک جسم صلب بوده و تایر ها به عنوان معادل های تعلیق می باشد . مدل فیزیکی در شکل 1 نشان داده شده است . الف – مدل ورودی جاده مدل ورودی جاده در تعلیق بسیار مهم است . جاده در این مقاله به صورت طبیعی براساس مدل زیر شرح داده شده است .
معادله1 که در آن X و مشتق X برای سرعت و جابجایی در جاده بوده و F0 وg0 وω(t) محدوده فرکانس پایین و ضریب زبری جاده و وضعیت جاده به طور جداگانه است .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
سیستم كنترل تعلیق فعال,
تعلیق فعال,
مدل سیستم هیدرولیک,
معادله واحد,
کنترلlqg,
کنترل سیستم تعلیق خودرو,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
پارامتر های سیستم هيدرولیک,
شبیه سازی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 43 حجم فایل: 3617
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله صندلی یکپارچه و کنترل سیستم تعلیق برای یک ماشین چهار چرخ با مدل راننده ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 43 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده: در این مقاله، یک صندلی خودرو یکپارچه و کنترل استراتژی سیستم تعلیق برای یک ماشین چهار چرخ با راننده مدل پیشنهاد شده است که به منظور بهبود عملکرد سیستم تعلیق در سواری و راحتی راننده است. صندلی یکپارچه و مدل تعلیق شامل چهار سیستم تعلیق در خودرو، سیستم تعلیق صندلی و 4 درجه آزادی (DOP) بر اساس بدل راننده مدل برای اولین بار ارائه شده است. این مدل یکپارچه به ارائه یک پلت فرم برای ارزیابی راحتی عملکرد سواری درشرایط پاسخ سر راننده در شتاب خودرو تحت اختلالات جاده های معمولی و توسعه کنترل یکپارچه صندلی و سیستم تعلیق ماشین پرداخته است. براساس مدل یکپارچه، H∞، کنترل حالت فیدبک برای به حداقل رساندن شتاب سر راننده در اختلالات جاده ها طراحی شده است. با توجه به اینکه متغیرهای برای مدل راننده جهت اندازه گیری در دسترس نیست، یک کنترل بازخورد خروجی استاتیک، که تنها با استفاده از اندازه گیری متغیرهای حالت است طراحی شده است. بحث بیشتر در طراحی کنترل کننده چند منظوره قوی، که در نظر راننده برای عدم قطعیت است و همچنین محدودیت سیستم تعلیق و خواص جاده است نیز فراهم شده است. تاریخ و زمان و شبیه سازی عددی برای ارزیابی اثر بخشی استراتژی کنترل پیشنهاد شده است. نتایج نشان می دهد که صندلی یکپارچه و کنترل تعلیق می تواند به طور موثر بهبود تعلیق را در سواری و عملکرد آن در مقایسه با تعلیق صندلی و کنترل سیستم تعلیق خودرو می باشد. کلمات کلیدی: مدل بدن راننده- کنترل یکپارچه- سیستم تعلیق صندلی- کنترل خروجی بازخورد- تعلیق خودرو. 1 – مقدمه: صندلی تعلیق شده معمولا در وسایل نقلیه تجاری پذیرفته شده صنعتی، کشاورزی و حمل و نقل و دیگر اهداف برای راحتی راننده، کاهش خستگی ناشی از ساعات کار طولانی برای راننده و یا قرار گرفتن در معرض کار شدید در محیط هایی مانند شرایط خشن جاده و بهبود راحتی راننده است. مطالعه برروی بهینه سازی و کنترل سیستم های تعلیق در صندلی برای کاهش ارتعاش های عمودی از موضوعات فعال در این دهه بوده است. سه نوع اصل از تعلیق صندلی وجود دارد که به عنوان مثال، تعلیق صندلی معلق، صندلی نیمه فعال، تعلیق صندلی فعال ارائه شده است. مطالعه بر روی صندلی تعلیق شده منفعل به طور عمده تمرکز بر بهینه سازی پارامتر برای سفتی و ضریب میرایی است. به طور کلی، کمی سفتی ممکن دریافت سواری راحتی است. با این حال، تعلیق بزرگتر احتمال انحراف داشته و از این رو ممکن است در نهایت متوقف شود. مطالعات انجام شده در حداقل سفتی در شرایط و موقعیت صندلی و سفتی غیر خطی منجربه راحتی راننده شده و محدودیت انحراف و از تعلیق را داشته است. با توسعه رولوژی مغناطیسی (MR)، یا الکترو رئولوژی (ER) دمپر، کنترل نیمه فعال تعلیق منجر به نیروی میرایی متغیر با مصرف توان کمتر می شود. با این حال، هر دوی ER، و یا MR تنها کنترل میرایی را داشته که نظیر این سیستم تنها در طول مرحله ائتلاف انرژی موثر است. مطالعه بر روی صندل تعلیق شده فعال به طور عمده در حال توسعه استراتژی های کنترل پیشرفته بوده که تمرکز و استفاده در انواع مختلف دیسک به منظور بهبود سیستم تعلیق صندلی دارد در حالی که با توجه به مسائل مربوطه اشباع محرک و تنوع بار و زمان تاخیر و قابلیت اطمینان است. در میان سه نوع از تعلیق صندلی، سیستم تعلیق صندلی فعال می تواند بهترین عملکرد را در ارائه راحتی داشته، لذا توجه بیشتری در سال های اخیر دریافت کرده است. علاوه بر تعلیق صندلی، سیستم تعلیق خودرو به طور گسترده ای به مدت طولانی مورد مطالعه قرار گرفت. تعلیق خودرو در واقع، به عنوان یک سیستم تعلیق اولیه برای همه وسایل نقلیه برای راحتی ارائه شده و نگهدارندگی جاده ای و دیگر توابع دینامیک را دارد. مانند سیستم تعلیق صندل، حالت منفعل و نیمه منفعل در تعلیق خودرو نیز ارائه شده است. سیستم فعال و نیمه فعال با توجه بیشتری بوده که برای بهبود راحتی سواری خودرو و نگهدارندگی جاده است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مدل بدن راننده,
کنترل یکپارچه,
سیستم تعلیق صندلی,
کنترل خروجی بازخورد,
تعلیق خودرو,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 399
بخشی از متن:
دانلود مقاله بارگذاری جرثقیل ها ؛ یک نمونه فایل آموزشی خوب مناسب رشته مهندسی مکانیک بعنوان پروژه و مقاله تحقیق است که برای دانلود در 78 صفحه مهیا گردیده است .
توضیحات :
جرثقيل ها وسايلي هستند كه به منظور نقل و انتقال بارهاي سنگين مورد استفاده قرار مي گيرند. در كارخانجات معمولاً يك جرثقيل ثابت بر روي سازه (و يا در مواقعي كه بار سنگيني است بر روي ستوني مجزا درنظر گرفته مي شود) تا نقل و انتقالات مورد نظر توسط آن صورت گيرد. در اينجا ما مي خواهيم بدانيم كه بار ناشي از جرثقيل كه بدست سازه داده ميشود چگونه و به چه ميزان است.
فهرست مطالب :
· مقدمه
· بارهاي وارده در طرح و تعيين اسكلت فلزي
· بارهاي در ارتباط با حركات عمودي
· روش محاسبه
· اسكلت فلزي
· كالسكه يا ترولي (TROLLEY)
· محاسبات مربوط به اسكلت فلزي كالسكه (ارابه)
· محاسبه ترمينال C
· نيروي وارد بر تير حمال C
· محاسبات تنش ها
· محاسبة پل اصلي جرثقيل
· انتخاب جنس
· …..
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
بارگذاری جرثقیل ها,
محاسبه ترمينال c,
مقاله مهندسی مکانیک,
تحقیق رشته مکانیک,
پروژه رشته مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
بارگذاری جرثقیل,
دانلود پروژه مهندسی مکانیک,
دانلود پروژه رشته مکانیک,
دانلود مقاله بارگذاری جرثقیل ها,
مقاله بارگذاری جرثقیل ها,
مقاله بارگذاری جرثقیل,
دانلود پروژه بارگذاری جرثقیل,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 1313
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله ماشین كاری دقیق آلیاژ آلومینیوم برای تولید پیستون با ورودی چدنی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو و مواد و متالورژی است که در 17 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكيده:
پيستون متشكل از دو فلز آلياژ آلومينيوم تقويت شده با آهن به منظور كاهش وزن و بهبود مقاومت به سايش پيستون است. يك مشكل عمده براي ماشين كاريپيستون متشكل از دو فلز با حداقل نيروي برشي و بدون اسيب رساندن به اتصالات ان است. هدف اين مقاله اين است كه تعيين پارامترهاي بهينه برش براي پيستون متشكل از دو فلز بدست بيايد. وقتي ماشين كاري انجام مي شود، ما مايل به دريافت مقادير بهينه از نيروهاي برش و يك سطح بهتر از حفظ يكپارچگي پرداخت سطح را نياز داريم. آزمايش هاي زير بر اساس روش تاگوچي براي طراحي پارامتر با استفاده از يك ابزار نيتريد برم مكعبي براي ماشين كاري است. نتايج نشان مي دهد كه پارامترهاي فرايند ميانگين و واريانس نيروي برشي در رابطه با پيستون آلومينيوم – چدن تحت تاثير قرار مي گيرد. Al-Ci جهت استفاده در پيستون توسط تست التراسونيك پس از ماشين كاري براي اطمينان از كيفيت ساختار، مورد بررسي قرار گرفته است. زبري سطح با يك تست كننده زبري سطح اندازه گيري شده است. يك مدل رياضي نيز با استفاده از نرم افزار سيستات براي ايجاد ارتباط بين مقادير ورودي و داده هاي خروجي به كار گرفته شده است. داده هاي خروجي از مدل رياضي با نتايج تجربي مقايسه شده است. نتايج حاصل از طراحي تاگوچي با مفهوم نتايج ارائه شد و روش بهينه سازي الگوريتم ژنتيك در اين زمينه بدست آمده است.
كليدواژه ها: ساختار سه بعدي، مش مرجع،شكل دهي
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
ساختار سه بعدی,
مش مرجع,
شكل دهی,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
ماشین كاری دقیق آلیاژ آلومینیوم,
تولید پیستون با ورودی چدنی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 6 حجم فایل: 793
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله ساختار و خواص رینک پیستون ساخته شده از چدن ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو و متالورژی است که در 6 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده ترجمه :
در این مقاله شرح مختصری از تکنولوژی ریخته گری رینک پیستون ساخته شده از چدن خاکستری با گرافیت کروی معرفی شده است . توجه به سیستم ذوب و اصلاح مذاب به عنوان مهم ترین عامل در تعیین ساختار و خواص این فلز می باشد . مواد و روش ها برای کنترل کیفیت محصول ساخته شده در نظر گرفته شده است .
مقدمه :
قبل از سال 1986 رینک پیستون برای موتورها تولید شد . آن یک حلقه برای فشرده سازی یا مقاومت بالا بود که از چدن با گرافیت کروی تولید شد . و همچنین نوعی از آن از چدن خاکستری تولید شد . در هر دو مدل ساخته شده از مواد برای تولید رینک پیستون استفاده شد . منطقه مرکزی از مقطع فشرده سازی اغلب یک ساختار انقباض گشاد را نشان داده است . ساختار حلقه به صورت غیر یکنواخت و با یک متغیر با محتوای لدبوریت و پرلیت و فریت بوده است . این ساختار , کنترل شده بوده و می تواند ذرات گرافیت درشت را داشته باشد و اغلب با مقدار بالای فریت همراه است . بنابراین ,کره های کوچک , ناپایدار بوده و در ما کره ساختار, خواص مکانیکی خاصی را بوجود می آورد. بیش از 20٪ پریفورم های ساخته شده از آنها , متناظر با الزامات استاندارد بر کیفیت مواد و قطعات است . استفاده از چنین رینک پیستونی منجر به افزایش مصرف کربن شده و در نهایت عمر قطعه را کاهش می دهد . در سال 1986 , و از یک مجوز برای تولید رینک های پیستون از شرکت ریکن را دریافت نمود . با این حال, تجربه نشان می دهد که این تکنولوژی به طور قابل توجهی ویژگی های خاص دارد . به منظور بهبود کیفیت رینک پیستون , متخصصان و از یک تکنولوژی توسعه یافته برای ذوب و ریخته گری و اصلاح ساختار را براساس مواد داخلی را ارائه نمودند . در حال حاضر , چدن مصرفی برای حلقه های فشرده سازی بالا در کوره های بوته ای القایی با فرکانس طبیعی و با ظرفیت بوته 5 تن تولید می شود.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
رینک پیستون ساخته شده از چدن,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
ساختار و خواص رینک پیستون ساخته شده از چدن,
دانلد مقاله متالورژی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 10 حجم فایل: 439
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله مدلی برای پیش بينی دمای احراق خودكار با استفاده از رویكرد كمی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 10 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
در حالی که مواد قابل اشتعال در صنایع وجود دارد، تجهیزات الکتریکی باید ضد انفجار برای کاهش خطر آتش سوزی و انفجار احتمالی باشند. دمای احتراق خودکار (AIT) از یک ماده قابل اشتعال مشخصه اصلی در تعیین مشخصات این تجهیزات ضدانفجار است. با این حال، با توجه به محدودیت در ازمایشها، AITیک ترکیب تلفیقی از داده های مختلف است که بسیار متنوع بوده و تفاوت بین دستگاه های مختلف را بالاتر از ۳۰۰K را دارد. بنابراین ، یک روش موثر برای پیش بینی مواد قابل اشتعال AIT است که در این زمینه ضروری می باشد. در این مطالعه، یک مدل برای پیش بینی AIT از ترکیبات آلی با استفاده از روش ارتباط کمی (QSPR) ارائه شده است. این مدل از مجموعه ای از ۸۲۰ ترکیب آلی ساخته شده است که از پایگاه داده DIPPR توسط موسسه مهندسی شیمی آمریکا پشتیبانی و جمع اوری شده است. این مدل از چهار توصیف مولکولی بهره می برد که شامل الکتروتوپولوجیکال، نسبت پخش، کسر حجمی، ساختار اتمی می باشد. در ان مقدار R از یک مدل با مقدار ۰٫۰۹ ارائه شده است. که در ان خطا به طور متوسط ۶% بوده و به طور متوسط خطا در دمای ۳۶K می باشد. در حالیکه در مقایسه با دیگر تحقیقات انجام شده، این مدل از بزرگترین مجموعه داده ساته شده است و علکرد رضایت بخشی دارد. در مقایسه با خطاهای تجربی شناخته شده در اندازه گیری، مدل ارائه شده براورد مناسبی از AIT را ارائه می دهد. بنابراین مدل ارائه شده می تواند از یک ترکیب براورد AIT باشد که هنوز هم به آسانی دقت مناسب را ندارد.
کلمات کلیدی: دمای احتراق خودکار, ساختار کمی,رگراسیون گام به گام .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دماي احتراق خودكار,
ساختار كمی,
رگراسيون گام به گام,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
کاهش خطر آتش سوزی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 14 حجم فایل: 441
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله پدیده های وابسته به موقعیت در طول غیر فعال شدن مبدل های کاتالیزوری سه راهه در وسایل نقلیه ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 14 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
روش های نقشه برداری برای توصیف برخی از پدیده های وابسته به موقعیت در مبدل های کاتالیزوری سه راهی توسعه یافته اند. فعالیت نمونه های کوچک برای حذف CO و NO و پروپن و پروپان از یک مخلوط شبیه سازی شده تحت شرایط کمی منحصر به فرد در یک تیم جریان و ارتباط با سطح اندازه گیری شد. آلودگی توسط تابش اشعه ی X از (PIXE) با XRD استفاده شد و به دنبال تغییرات ساختاری در آن بود. در عمل به بررسی مجموعه قابل توجهی ازمبدل که استفاده گسترده ای در وسایل نقلیه بوده است اتفاق افتاد. سه نوع ازاین مبدل ها از وسایل نقلیه در نظر گرفته شد که یک تست انتشار استاندارد برای آن ها انجام شد که در اینجا مورد بحث است. در مورد این باید گفت از دست داده سطح و CO و هیدروکربن و NO و فعالیت زیادی داشته و با رسوب فسفر همراه بوده است. اندازه گیری XRD نشان می دهد که درجه حرارت عاملی به اندازه کافی بالا است که منجر به شکل گیری آرتو فسفات سدیم شده و رشد قابل توجهی در اندازه ی ذرات سریا به وجود آمده است. همچنین مبدل دوم نشان می دهد که در آن NO قابل توجهی در فعالیت ها از دست رفته و سطح بالایی از سرب را داشته است. مبدل سوم از همان نوع بوده که با حذف کمتر NO همراه بوده است. اما CO و پروپن بیشتر در مبدل وجود داشته اند. این با از دست دادن سطح منطقی ناشی از یک دوره بیش از حد بود تحت شرایط خاص با اندازه گیری XRP شکل گیری آلومینات برم و هگزا آلومینات منیزیم و باریوم و مشخصه این می باشد نشان می دهد.
کلمات کلیدی:
مبدل کاتالیستی – یکپارچگی- آلودگی – آلومینات سدیم- هگزا آلومینات – منیزیم و باریوم.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مبدل کاتالیستی,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک سیالات,
هگزا آلومینات,
آلومینات سدیم,
منیزیم و باریوم,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 20 حجم فایل: 2499
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله دستگاهی برای راه اندازه گیری مستمر پوشش در حین آزمایش دوام كلاج خیس ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 20 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكيده :
كلاج خيس در بسياري از برنامه هاي امروزي مانند انتقال اتوماتيك و لغزش محدود در اتومبيل ها به طور متفاوتي اشاره مي شود و هم چنين در تجهيزات سنگين مانند لودر استفاده مي شود. مطالعه حاظر در رابطه با سايش و تعامل رفتار كلاج تر در حالت نوع دوم مي باشد . آزمون به طور صحيح توسعه داده شده است كه در آن تعامل كلاج خيس در طور يك تعداد دلخواه از نظارت در چرخ آزمون قرار دارد اين دستگاه ، شباهت هاي بسياري با آزمون SAE-2 دارد كه هر دو نوع اينرسي آزمون را دارند . با اين حال ، تست آزمون به صورت صحيح در اينجا مطالعه شده است كه شامل چندين بخش اصلي از تجهيزات سنگين در توليد مي باشد . جمع آوري داده ها شامل اندازه گيري مداوم موقعيت پيستون در كلاج بوده و علاوه بر آن درجه حرارت ديسك ها و فشار هيدروليك ديسك و انتقال گشتاوز اندازه گيري مي شود . اندازه گيري موقعيت پيستون پس از آن را مي تواند مربوط به سايش كلاج در طول يك سري آزمون طولاني باشد .
كلمات كليدي : كلاج خيس ،پوشش ، واحد آزمون ، تريبولوژي ، اندازه گيري حرارتي
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کلاج خيس,
واحد آزمون,
تریبولوژی,
اندازه گیری حرارتی,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
فشار هيدروليك ديسك,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 26 حجم فایل: 1388
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله مشتق گیری از شرایط با ویژگی های قبل از قفل شدن بر اساس روش نظارت بر گیربكس اتوماتیک ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 26 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكيده:
اين مقاله به بررسي چگونگي درك كيفي در شرايط فيزيكي شكست پرداخته است كه منجر به ارائه پايه هاي نظري از ويژگي هاي موثر است كه براي نظارت بر وضعيت شرايط اصطكاك مفيد مي باشد. رواببط فيزيكي بين ويژگي ها و ضريب اصطكاك متوسط (COF) وجود دارد كه مي تواند به عنوان عامل تخريب در سطح كلاج به صورت اصطكاكي از لحاظ نظري مشتق شود. به منظور بررسي دقت وصحت روابط نظري ، ضريب همبستگي پيستون در روش تجربي به دست آمده است كه از آزمون شتاب در شرايط اصطكاكي مرطوب بوده كه با استفاده از يك مدل كامل آماده سازي SAE راه اندازي شده است. تجزيه و تحليل داده هاي تجربي نشان مي دهد كه پيش بيني هاي نظري قابل قبول است .
كلمات كليدي : اصطكاك مرطوب صفحات ، گير بكس اتوماتيك ، نظارت بر وضعيت ، مدت زمان ارتباط ، فاصله لغزشي .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
اصطكاک مرطوب صفحات,
گير بكس اتوماتيک,
نظارت بر وضعيت,
مدت زمان ارتباط,
فاصله لغزشی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 23 حجم فایل: 1133
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله شبیه سازی و کنترل کلاج الکتروهیدرولیک ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو است که در 23 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده :
تابع اساسی از هر نوع انتقال در خودرو این است که انتقال گشتاور موتور با نسبت مورد نظر و کارآمد تر بوده و دستگاههای کنترل مشترک در داخل گیربکس و پیستون هیدرولیک می باشد. کنترل اتوماتیک در مقابل کلاج نقش بسیار مهمی در انتقال اتوماتیک وسایل نقلیه ( AMT) ایفا می کند وبه عنوان یک شرایط فزاینده مهم ,سیستم را برای پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودرو را قادر می سازد. این نقش مهمی در تغییر دنده اتوماتیک و کنترل کشش برای ایمنی بهتر و قابلیت راندگی و آسایش مناسب و همچنین مصرف اقتصاد در سوخت را دارد. در این مقاله یک مدل برای یک کلاج فعال توسط دریچه های الکتریکی نمود روی فولکس واگن براب انتقال اتوماتیک ارائه شده است. شروع مدل با یک توسعه یافتگی بوده و یک شبیه سازی در محیط نرم افزار متلب انجام شده و مدل در برابر داده ها به دست آمده است که قادر به تأیید در این خودرو بوده که شامل کلاج الکتروهیدرولیک می باشد. پس یک استراتژی کنترل پیش بینی شده است که در مدل کلاج الکتروهیدرولیک اعمال شده و با هدف کنترل جابجایی پیستون کلاج و کاهش نفوذ ناشی از کنترل می باشد. نتایج شبیه سازی به دست آمده با روش ارائه شده در مقایسه با آنهایی که با کنترل های مختلف شبکه بدست آمده است و نشان می دهد که استراتژی پیشنهادی در این مقاله در واقع می تواند بهبود عملکرد سیستم کنترل را داشته باشد.
کلمات کلیدی : شبیه سازی , مدل سازی دینامیک , سیستم هیدرولیک , کنترل کلاج , استراتژی کنترل پیش بینی شده شبکه ,متغیر با زمان تأخیر .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
کلاج الکتروهیدرولیک,
شبیه سازی کلاج الکتروهیدرولیک,
مدل سازی دینامیک,
سیستم هیدرولیک,
کنترل کلاج الکتروهیدرولیک,
استراتژی کنترل پیش بینی شده شبکه,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 10 حجم فایل: 2147
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل المان محدود و بهینه سازی شكل خودرو در تصادف با ضربه ی با سرعت پایین ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 10 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده:
تصادف براي جعبه تصادف براي يك ماشين يكي از مهم ترين قطعات خودرو براي جذب انرژي تصادف است. در صورت تصادف از جلو،انتظار مي رود كه جذب انرژي تصادف به طوري باشد كه آسيب به كابين اصلي به حداقل برس و مسافران امكان نجات داشته باشند. در حال حاضر جذب انرژي توسط جعبه تصادف در سرعت هاي پايين با استفاده از روش اجزاي محدود بهينه سازي و طراحي براي بدنه مطالعه شده است كه با موفقيت از طريق انتخاب سطح مقطع مناسب و شيارهاي پيشنهادي بدست مي ايد. شش نوع از لوله هاي جدارنازك با بخش هاي مختلف شيارهاي صليبي مرد مطالعه قرار گرفته است و سپس لوله ها نصب شده و مورد مقايسه قرار گرفته ااند. نتايج نشان مي دهد كه جذب انرژي بهبودي را با مقطع مربع لوله هاي جدارنازك به صورت دوجداره و شياري را دارد.
كليدواژه ها: جعبه تصادف، تاثير سرعت كم، تجزيه وتحليل المان محدود، مدل بهينه سازي.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
بهینه سازی شکل خودرو,
جعبه تصادف,
تاثير سرعت كم,
تجزيه و تحليل المان محدود,
مدل بهینه سازی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 9 حجم فایل: 843
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل تصادف از جلوی خودرو براساس نیروهای سازه ای ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 9 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده:
در اين مقاله يك روش جديد براي نيروهاي بخش سازه اي با تجزيه و تحليل در تصادف از جلوي خودرو مورد استفاده قرار گرفته است. مدل المان محدود از يك ماشين سواري ارائه شده است. طبق اصل اساسيدر روش ديناميك المان محدود غير خطي،تصادف براساس معادله FE گسسته بوجود مي ايد.. تصادف از جلوي سيستم ماشين يكپارچه توسط LS-DYNA شبيه سازي شده و نتايج ان از جمله ساختار نيروها و زمان جذب انرژي و اثربخشي جذب انرژي اصلي و انتقال مسير انرژي و تغيير نيروها بدست آمده است. شبيه سازي نتايج نشان مي دهد كه نيروهاي بخش سازه اي با دقت مي تواند پيش بيني شود. و همچنين انتقال نيروها در فرايند تصادف مشخص شود. اين روش يك ابزار مهم براي بهبود عملكرد ساختار خودرو را فراهم مي كند.
كليدواژه ها: تصادف از جلو، جذب انرژي، نيروهاي بخشي، شبيه سازي.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
تصادف از جلو,
جذب انرژی,
نیروهای بخشی,
تجزیه و تحلیل تصادف از جلوی خودرو,
فرمت فایل دانلودی: .rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 63 حجم فایل: 436
بخشی از متن: مقدمه: توليد مصرف منسوجات بي بافت به صورت روزافزوني مورد توجه كشورهاي پيشرفته قرار گرفته به طوري كه به خصوص در كشورهاي آمريكا، اروپا، ژاپن و چين ميزان توليد آن به سرعت در حال افزايش است. توليد منسوجات بي بافت در اروپاي غربي كه در سال 1989 بالغ بر 414 تن بود در سال 2000 به 1026 هزار تن رسيد و حدود 5/2 برابر گرديده است. تنوع مصارف منسوجات بي بافت، در زمينه هاي بهداشتي، وسايل منزل، خودرو، مهندسي ساختمان و برخي از مصارف صنعتي، كشاورزي و پوشاك و… به صورت گسترده اي در حال توسعه بوده و ميزان توليد جهاني منسوجات بي بافت در سال 2002 به بيش از 3900 هزار تن رسيده است.
فهرست مطالب: موقعيت جغرافيايي كارخانه مقدمه تجهيزات اصلي كارخانه ملت بلون شامل خلاصه هزينه ماشين آلات و تجهيزات توليد ماشين آلات طرح خواص محصول برآورد مصرف ميزان توليد سيستم منسوجات بي بافت (Non - Wovens) منسوجات بي بافت تعريف فرآيندهاي توليد منسوجات بي بافت خواص منسوجات بي بافت و كاربردهاي آن با توجه به محيط زيست معرفي محصول (محصولات) و مشخصات آن معرفي محصول محصولات جانبي مشخصات محصول اصلي كاربردها صنايع بالادستي و پايين دستي خواص كششي تقسيم بندي توليد منسوجات بي بافت در مراحل مختلف تشكيل لايه تشكيل لايه به روش Drylaid روش Spunlaid روش Wetlaid تكنيك هاي ديگر اتصال لايه (Web Bonding) اتصال شيميايي (اتصال چسبي) اتصال حرارتي اتصال مكانيكي (اتصال اصطكاكي) تكميل كالا بيندرها (Binders) (ماده چسبي) مايعات چسبي و خواص پارچه هاي بي بافت ويژگي هاي مهم منسوجات بي بافت در رابطه با بيندرها ويژگي هاي عمومي منسوجات بي بافت اكسترودري (مذابي) (Extrusion Nonwovens) بكارگيري پليمرها كامپوزيت منسوج بي بافت شرحي از خط توليد كارخانه قسمت رطوبت زن خشك كن 1- سيستم حرارتي 2- سيستم گردش هوا 3- سيستم خروجي هوا قسمت وايندر يا جمع كننده و رول كننده خط توضيحي درباره قسمت مرطوب پارچه در آخر خط توضيحات اضافي درباره خط توليد محاسن و معايب فن آوري انتخاب شده جنبه هاي زيست محيطي
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
گزارش كارآموزي دستگاه هاي اسپان باند,
گزارش كارآموزي دستگاه هاي منسوجات بي بافت,
كارآموزي دستگاه هاي اسپان باند,
كارآموزي دستگاه هاي منسوجات بي بافت,
کارآموزی کارخانه منسوجات,
گزارش کارآموزی کارخانه پارچه,
مايعات چسبي پارچه هاي بي بافت,
خواص پارچه هاي بي بافت,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 48 حجم فایل: 2078
بخشی از متن: دیگ های بخار شامل بدنه اصلی (Shell) و صفحه لوله ها (Tube - plate End plate)، کوره و اطاقک برگشت دود و لوله های پاس 2 و 3 می باشد. دیگ های فوق به همراه کوره از نوع سه پاس و Wetback می باشند. پاس اول: شامل کوره که به شبکه جلوی محفظه احتراق جوشکاری شده است. پاس دوم: شامل لوله هایی از اطاقک برگشت به جعبه دود جلوی دیگ می باشند. پاس سوم: شامل لوله هایی از جعبه دود جلو به جعبه دود عقب می باشند. شعله تشکیل شده در پاس اول به صورت مخلوط هوا و مواد حاصل از احتراق در دمای بالا از لوله های پاس دوم و سوم عبور و به جعبه دود عقب وارد شده و از آنجا از طریق دودکش خارج دمی شود و در طی این مسیر آب بیشترین گرمای ممکن را از محصولات احتراق دریافت می کند. در بدنه دیگ های بخار دریچه های دست رو و آدم رو و لایروبی وجود دارد که هر کدام دارای درب متحرک بوده و توسط واشر گرافیتی آب بندی می گردند. درب های جلو و عقب دیگ برای تمیزکاری و تعمیرات پیش بینی شده است.
فهرست مطالب: تاریخچه و انواع دیگ های بخار قطعات اصلی دیگ های بخار معرفی اجزای مختلف دیگ های بخار انتخاب نوع دیگ بخار دمای آب برگشتی راهنمایی راه اندازی دیگ های بخار لوله دودی مکان و شرایط نصب شرایط نصب دودکش سیستم هدایت سوخت منبع آب تغذیه شرایط آب مصرفی دیگ های بخار اطلاعات كلي در مورد آب تغذيه ديگ هاي بخار لوله کشی عبور بخار آب روش تمیز کاری خاموش کردن دیگ برای مدت کوتاه خاموش کردن دیگ برای مدت طولانی عیوبی که ممکن است در سیستم کار بوجود آید: الف) دیگ آب گیری نمی کند: ب) مشعل شروع به کار نمی کند: ج) موتور مشعل و دمنده کار می کند ولی شعله ایجاد نمی شود د) مشعل روشن شده ، بلافاصله خاموش می شود: هـ ) مشعل در حین کار خاموش می گردد: و) شعله دود می کند: ز) مشعل دائماً خاموش و روشن می گردد. عوامل خطر آفرین در دیگ های بخار سرویس های روزانه دیگ های بخار سرویس های هفتگی دیگ های بخار سرویس های ماهانه دیگ های بخار سرویس های فصلی دیگ های بخار
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
بررسی تکنولوژی و بهره برداری ديگ هاي بخار,
تکنولوژی و بهره برداری ديگ هاي بخار,
بهره برداری ديگ هاي بخار,
تکنولوژی ديگ هاي بخار,
انواع دیگ های بخار,
پروژه دیگ بخار,
قطعات اصلی دیگ های بخار,
آشنایی با دیگ بخار,
دیگ بخار,
مقاله دیگ بخار,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 93 حجم فایل: 7346
بخشی از متن: در موتورهاي احتراق داخلي بنزيني انرژي شيميايي نهفته در سوخت به انرژي مكانيكي (دوراني) تبديل مي گردد. امروزه در موتورهاي بنزيني از تزريق به داخل منبفولد ورودي (پشت سوپاپ هوا) براي تشكيل مخلوط سوخت و هوا استفاده مي شود. اين مخلوط با حركت روبه پايين پيستون و انجام عمل مكش به داخل سيلندر كشيده مي شود. هنگاميكه پيستون بالا مي آيد مخلوط را فشرده مي سازد تا براي انجام عمل احتراق زمانبندي شده آماده شود و اين هنگاميكه پيستون بالا مي آيد مخلوط را فشرده مي سازد تا براي انجام عمل احتراق زمانبندي شده آماده شود و اين مخلوط فشرده، توسط يك انرژي خارجي (جرقه) كه بوسيله شمع اعمال مي شود، محترق مي گردد. گرماي آزاد شده در فرآيند احتراق، باعث منبسط شدن گازهاي سوخته شده گرديده و سيلندر را تحت فشار قرار مي دهد. اين فشار پيستون را با سرعت به سمت پايين مي راند. اين حركت توسط شاتون به ميل لنگ منتقل شده و توسط آن به حركت دوراني تبديل مي گردد. بعد از هر مرحله احتراق گازهاي سوخته شده، با حركت روبه بالاي پيستون از طريق سوپاپ خروجي (دود) به بيرون رانده مي شود.
فهرست مطالب: فصل اول: آشنايي اجمالي با پديده هاي موتور سيكل احتراق در موتورهاي بنزيني نسبت تراكم عوامل نامطلوب در احتراق انفجار (Detonation) اشتعال زودهنگام (Pre-Ignition) ضربه (Knock) فصل دوم: تركيب هوا و سوخت غلظت مخلوط هوا و سوخت و عملكرد آن ضريب نسبت هوا ( λ عدد لامبدا) تاثير نسبت هوا و سوخت بر روي توان توليدي موتور و مصرف سوخت ويژه تاثير نسبت هوا و سوخت بر روي آلاينده هاي خروجي موتور عدد اكتان نسبت هوا و سوخت در شرايط مختلف كاركرد موتور استارت در هواي سرد و فاز گرم كردن موتور كاركرد موتور در حالت نيمه بار و دورهاي مياني كاركرد موتور در حالت تمام بار و شتاب گيري كاركرد موتور در حالت شتاب منفي دورهاي بسيار بالاي موتور سيستم هاي تركيب هوا و سوخت حالات پاشش سوخت پاشش همزمان پاشش گروهي پاشش ترتيبي مزاياي سيستم هاي انژكتوري فصل سوم: معرفي اجزاء اجزاء سيستم نمودار عملكرد كلي سيستم مركز كنترل الكترونيكي Electronic Control Unit (E.C.U.) حافظه دايمي (Permanent Memory) حافظه موقت (Volatile Memory) حافظه غيرفرار پاك نشدني بخش اول: سنسورها سنسور دور موتور يا موقعيت ميل لنگ (Engine Speed Sensor) سنسور موقعيت ميل سوپاپ (Camshaft Position Sensor) سنسور موقعيت دريچه گاز (Throttle Position Sensor) سنسور ضربه (Knock Sensor) سنسور دماي مايع خنك كننده موتور (Coolant Temperature Sensor) سنسور اكسيژن (Oxygen Sensor) سنسور سرعت خودرو (Vehicle Speed Sensor) سنسور فشار هواي منيفولد (Manifold Air Pressure) سنسور دماي هوا (Air Temperature Sensor) سنسور موقعيت پدال گاز (Accelerator Pedal Position Sensor) بخش دوم: عملگرها و متعلقات سيستم سيستم سوخت رساني (Fuel Supply System) 1- پمپ بنزين (Fuel Pump) فيلتر بنزين (Fuel Filter) ريل سوخت رساني (Fuel Rail) رگلاتور فشار سوخت (Fuel Pressure Regulator) انژكتورها (Injectors) مخزن كنيستر (Carbon Canister Reservoir) شير برقي كنيستر (Canister Purge Valve) 2- سيستم جرقه زني (Ignition System) (Coil) كويل (spark Plug) شمع (Wire) واير 3- ساير متعلقات موتور پله اي دريچه ي گاز (Throttle Body Stepper Motor) گرمكن دريچه ي گاز (Throttle Housing Heating Resistor) پتانسيومتر (CO Potentiometer) CO پتانسيومتر (CO Potentiometer) CO دريچه ي گاز موتوريزه (Motor – Driven Throttle Valve) رله دوبل (Double Relay) سوييچ اينرسي (Inertia Switch) لامپ عيب يابي سوكت عيب يابي (Diagnostic Connector) فصل چهارم: پالايش آلاينده هاي خروجي مقدمه آلاينده هاي منتشره توسط موتور خودرو علت توليد آلاينده هاي اگزوز 1- مونواكسيد كربن 2- هيدروكربنهاي نسوخته 3- اكسيدهاي نيتروژن 4- ساير ذرات مضر اگزوز تكنولوژي كنترل آلاينده هاي اگزوز 1- سيستم كنترل حلقه بسته ي لامبدا 2- پالايش كاتاليزوري گازهاي اگزوز مبدلهاي كاتاليزوري (Catalyst Converter) ساختمان مبدلهاي كاتاليزوري روكش مبدلها (لايه كاتاليزوري فعال) عملكرد مبدلهاي كاتاليزوري 3- پس سوز حرارتي با استفاده از تزريق هواي ثانويه پمپ هوا شير پمپ هوا
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
راهنمای سیستم انژکتور سیستم سوخت رسانی,
راهنمای سیستم انژکتور,
مبدلهاي كاتاليزوري,
پالايش كاتاليزوري گازهاي اگزوز,
تكنولوژي كنترل آلاينده هاي اگزوز,
آشنایی با سیستم انژکتور,
بررسی سیستم انژکتور خودرو,
هيدروكربنهاي نسوخته,
اكسيدهاي نيتروژن,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
با سلام خدمت شما سروران، " پایان نامه طراحی وساخت قالبهای فلزی " برای دانلود و ارائه خدمت شما آماده گردیده است . برای اطلاعات بیشتر و تهیه فایل لطفا روی دکمه دانلود فایل کلیک نمایید :
عنوان کامل:
طراحی وساخت قالبهای فلزی
دسته: مکانیک - ساخت و تولید
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 110
______________________________________________________
بخشی از مقدمه
طراحی نوعی تصمیم گیری است که با توجه به مطالب خواسته شده توسط طراح صورت گرفته و تصمیم نهایی به طرق مختلف به سفارش دهنده انتقال می یابد.راههای مختلفی جهت توضیح طرح به سفارش دهنده وجود دارد که چند نمونه از آنها عبارتند از :نمونه سازی ، ترسیم نقشه و توضیح از روی آن برای سفارش دهنده ،توضیح بیانی ،ماکت سازی و غیره.
امروزه کوتاهترین، با صرفه ترین و بی نقص ترین روش انتقال تصمیم گرفته شده در کارهای صنعتی،ترسیم نقشه می باشد، که در مجامع صنعتی به عنوان یک زبان بین المللی کاربرد دارد. بر روی نقشه می توان به راحتی بحثها و محاسبات مربوطه قبل از ساخت را روی طرح مربوطه انجام داد .با این عمل میزان هزینه و زمان ساخت دستگاه به حداقل مقدار ممکن تقلیل می یابد.
بدین ترتیب روشن است که یک طراح صنعتی موفق کسی است که به جزئیات نقشه کشی صنعتی آگاه و بر آن تسلط کافی داشته باشد.
در مورد طراحی قالب برش ،بایستی طراح آن به کلیه اجزا ،قطعات، مکانیزمها ، روشهای ساخت قطعات ،جنس و محاسبات مربوط به آنها آگاهی کامل داشته باشد.
درزیربه معرفی برخی ازاین اجزاوقطعات می پردازیم
تئوري برش:
براي شکل دادن ضخامت فلزي از عملياتي نظير برش،فرم(خم کاري) و کشش استفاده مي شود.
که معمولا اين عمليات را پرسکاري يا سنبه کاري مي نامند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
پایان نامه طراحی وساخت قالبهای فلزی,
دانلود پایان نامه طراحی قالبهای فلزی,
دانلود پایان نامه ساخت قالبهای فلزی,
پایان نامه طراحی قالبهای فلزی,
پایان نامه ساخت قالبهای فلزی,
دانلود پایان نامه مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
پایان نامه مهندسی مکانیک,,
گروه ما با عرض سلام و احترام خدمت شما سروران ، مقاله خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند را ارائه می نماید. برای اطلاعات بیشتر و تهیه فایل لطفا روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید :
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc, pdf تعداد صفحات: 33 حجم فایل: 2046
بخشی از متن:
Smart Home in Smart Microgrid: A Cost-Effective Energy Ecosystem with Intelligent Hierarchical Agents
چکیده: شبکه هوشمند به میزان زیادی باعث پیشرفته شدن شبکه قدرت میشود که این امر باعث افزایش راندومان تولید برق، کاهش هزینه مصرف انرژی و تجربه بهتر مصرف کنندگان میشود میکرو گرید از منابع انرژی پراکنده برای کاهش بار روی تجهیزات شبکه بهره میگیرد. این مقاله یک اکوسیستم انرژی،یک میکرو شبکه هوشمند اقتصادی بر اساس ایجنت های هوشمند سلسله مراتبی با پاسخ به تقاضا دینامیکی (DR) و مدیریت منابع انرژی پراکنده (DER) ارائه می دهد.با مکانیسم آپدیت دینامیکی، DR بطور اتوماتیک باسلیقه مصرف کننده تطبیق پیدا میکند و اطلاعات خارجی را تغییر می دهد.مدیریت DER، فعالیت میکرو سیستم تولید برق و گرما همزمان (μCHPs) و باتری اکسایش وانادیوم(VRB) را برطبق تصمیم DR هماهنگ میکند.استراتژی مدیریت دو سطحی هدایت هزینه مشترک COST-LED) μCHPs) برای کاهش بیشتر هزینه مصرف انرژی پیشنهاد داده میشود. دشارژ VBR برای تطبیق محیطی مدیریت میشود. شبیه سازی و نتایج عددی نشان میدهد که سیستم ارائه شده در کاهش هزینه مصرف انرژی در حالی که سلایق مشترکین را برآورده میکند بسیار موثر است.
فهرست مطالب: چکیده مقدمه کارهای مربوطه مروری کلی بر مقاله طرح سیستم مدیریت و طراحی سیستم DR توزیع شده مدیریت هدایت هزینه مشترک μCHP ها مدیریت دشارژ VRB با یادگیری Q الگوریتم حل مسئله الگوریتم متعادل کردن صورت حساب شبیه سازی و نتایج ساختار شبیه سازی تحلیل نتایج نتیجه گیری منابع (در متن اصلی)
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
الکترونیک و برق و مخابرات،
،
:: برچسبها:
دانلود مقاله خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند,
مقاله خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند,
خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند,
ریز شبکه هوشمند,
دانلود مقاله خانه هوشمند,
مقاله خانه هوشمند,
خانه هوشمند,
مقاله خانه هوشمند ریز شبکه هوشمند,
خانه هوشمند ریز شبکه هوشمند,
الگوریتم متعادل کردن صورت حساب,
دانلود تحقیق شبکه هوشمند,
تحقیق شبکه هوشمند,
دانلود تحقیق خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند,
تحقیق خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند,
خانه هوشمند در ریز شبکه هوشمند ,
گروه ما با عرض سلام و احترام خدمت شما سروران ، مقاله تحلیل پایداری بلند مدت ولتاژ ژنراتور های بادی سرعت متغییر را ارائه می نماید. برای اطلاعات بیشتر و تهیه فایل لطفا روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید :
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx, pdf تعداد صفحات: 27 حجم فایل: 2054 بخشی از متن:
Long-Term Voltage Stability Analysis of Variable Speed Wind Generators
چکیده: این مقاله تاثیر های ایجاد شده بوسیله یکپارچه سازی توربین های بادی سرعت متغییر بر روی پایداری بلند مدت ولتاژ را ارائه میدهد.تکنولوژی های استفاده شده، کانورتر های ظرفیت کامل (FRC) و ژنراتورهای القایی دو سو تغذیه(DFIG) با دو استراتژی کنترلی شامل کانورتر سمت شبکه (GSC) در ضریب توان واحد که معمولا مورد استفاده قرار میگیرد و کنترل توان راکتیو GSCهستند. این مقاله همچنین منحنی های ظرفیت توربین بادی و قیود متغییر آن را از آنجایی که آنها در معرض چندین قید قرار درند که با نقطه کار و سرعت باد تغییر میکنند را مورد بررسی قرار میدهد.این مقاله همچنین مدل محدود کننده فوق تحریک (OEL) و تپ چنجر روی بار (OLTC) که با بارهای استاتیکی و دینامیکی ترکیب شده است را با استفاده از شبیه سازی حوزه زمان مورد بررسی قرار میدهد.نتایج نشان میدهد که پایداری بلند مدت ولتاژ زمانی که GSC، DFIG توان راکتیو را کنترل میکنند میتواند بهبود پیدا کند.علاوه بر این از آنجایکه توان راکتیو یک نیازمندی کلیدی در حفظ پایداری ولتاژ است منحنی ظرفیت نقش مهمی در این آنالیز دارد.
فهرست مطالب: چکیده مقدمه ژنراتورهای بادی سرعت متغییر A. ژنراتور القایی دو سو تغذیه (DFIG) B. کانورتر ظرفیت کامل (FRC) مدل های دینامیکی A. مدل های ژنراتور بادی B. سیستم کانورتر DFIG C. سیستم کانورتر FRC منحنی ظرفیت DFIG و قیود متغییر ماکزیمم جریان رتور ماکزیمم جریان استاتور ماکزیمم جریان استاتور B.قیود چاپر (برشگر) و کانورتر سمت شبکه سیستم آزمایش A. تاثیر سطح نفوذ باد B. سطح نفوذ متوسط (PL=15.3%) نتیجه گیری منابع (در متن اصلی)
:: موضوعات مرتبط:
عمران ، ساختمان و معماری،
آمار و حسابداری،
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
،
:: برچسبها:
مقاله تحلیل پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی سرعت متغییر,
تحلیل پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی سرعت متغییر,
پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی سرعت متغییر,
ولتاژ ژنراتور های بادی سرعت متغییر,
ژنراتور های بادی سرعت متغییر,
دانلود مقاله تحلیل پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی,
مقاله تحلیل پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی,
تحلیل پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی,
پایداری ولتاژ ژنراتور های بادی,
ولتاژ ژنراتور های بادی,
دانلود مقاله تحلیل ژنراتوهای بادی,
مقاله تحلیل ژنراتوهای بادی,
تحلیل ژنراتوهای بادی,
دانلود پروژه ژنراتورهای بادی,
پروژه ژنراتورهای بادی,
ژنراتور القایی دو سو تغذیه,
کانورتر ظرفیت کامل,
مدل های ژنراتور بادی,
سیستم کانورتر DFIG,
سیستم کانورتر FRC,
ماکزیمم جریان استاتور,
با سلام خدمت شما سروران، " تحقیق انرژی خورشیدی و کاربردهای آن " برای دانلود و ارائه خدمت شما آماده گردیده است . برای اطلاعات بیشتر و تهیه فایل لطفا روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید :
انرژی خورشیدی و کاربردهای آن ، مطلب آموزشی و تحقیق مناسبی برای رشته مهندسی برق بوده و در 48 صفحه تهیه شده است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
الکترونیک و برق و مخابرات،
،
:: برچسبها:
تحقیق درباره انرژی خورشیدی,
تحقیق در مورد انرژی خورشیدی,
تحقیق درباره ی انرژی خورشیدی,
تحقیق درباره کاربرد انرژی خورشیدی,
کاربرد انرژی خورشیدی,
دانلود تحقیق انرژی خورشیدی,
انرژی خورشیدی چیست,
دانلود تحقیق مهندسی برق,
مقاله مهندسی برق,
مقاله برق,
با سلام خدمت شما سروران، " تحقیق کارخانه کابل مسین " برای دانلود و ارائه خدمت شما آماده گردیده است . برای اطلاعات بیشتر و تهیه فایل لطفا روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید :
موسسين و مديران شركت كابل سين از سال 1358 فعاليت خود را با توليد كابل هاي جوش و اتصال باطري با نام پارس تهران آغاز نمودند
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
الکترونیک و برق و مخابرات،
،
:: برچسبها:
تحقیق کارخانه کابل مسین,
تحقيق درباره كارخانه كابل مسين,
تحقيق در مورد كارخانه كابل مسين,
آشنايي با كارخانه كابل مسين,
تحقيق راجع به كارخانه كابل مسين,
تحقيق در مورد كارخانه كابل,
تحقيق درباره كارخانه كابل,
تحقيق كارخانه مسين,
مقاله برق,
مقاله قدرت,
مقاله الکترونیک,
مقاله کنترل,
مقاله مخابرات,
مقاله برق قدرت,
مقاله برق الکترونیک,
|
|
|
|